Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στα Ψηλαλώνια μαγειρεύει και... στρώνει τραπέζι αύριο η Κοινωνική Κουζίνα- Ποιος είναι ο ..."άλλος άνθρωπος" Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος;

Πάτρα: Στα Ψηλαλώνια μαγειρεύει και... σ...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων «στρώνει» αύριο Σάββατο  στις 11 το πρωί τραπέζι αυτή τη φορά η Κοινωνική Κουζίνα « Ο Άλλος Άνθρωπος» ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος και μια μεγάλη  παρέα εθελοντών από Πάτρα και Ναύπακτο, θα βρίσκονται το πρωί στα Ψηλαλώνια και θα προσφέρει όπως αναφέρουν στην πρόσκληση «η  παρουσία όλων είναι ευπρόσδεκτη. Προσφέρουμε επικοινωνία, σεβασμό, αγάπη, αλληλεγγύη και μαγειρεύουμε με όλους για όλους».

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο άνθρωπος που έκανε καριέρα στο marketing και τώρα μαγειρεύει ζωντανά στο δρόμο, έφτιαξε μαζί με εθελοντές μία ακόμα κοινωνική κουζίνα, υπό την ονομασία ο άλλος άνθρωπος και στην πρωτεύουσα της Αχαΐας.

Ποιός είναι ο μάγειρας των δρόμων Κ. Πολυχρονόπουλος - Thebest.gr

η κοινωνική κουζίνα δεν είναι ελεημοσύνη, ούτε ΜΚΟ, ούτε συσσίτιο. «Το φαγητό είναι επικοινωνία, γι αυτό τρώμε όλοι μαζί» λέει στο thebest.gr ο Κ. Πολυχρονόπουλος.

Όπως περιγράφεται και στο blog της κοινωνικής κουζίνας» «αποφασίσαμε να μαγειρεύουμε ζωντανά το φαγητό στον κόσμο, τρώγοντας όλοι μαζί, για να έρθουμε όλοι πιο κοντά και για να σπάσουμε την ντροπή που πιθανότατα ένιωθε κάποιος όταν του μοιράζαμε μαγειρεμένο φαγητό. Επίσης στόχος της κοινωνικής κουζίνας είναι να καταφέρει μεσα από τη δράση της, να δίνει σε άνεργους που ασχολούνται καθημερινά με την δράση της κουζίνας, οτι χρήματα περισσεύουν από το ταμείο,(30-40 ευρώ τον μήνα)καθώς και από τα διάφορα δρώμενα που θα γίνονται για την ενίσχυση της κουζίνας να βγαίνει κάτι και για τους εθελοντές».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις