Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανατροπή: Κατά της ένταξης της Μαρινόπουλος ΑΕ στο άρθρο 99 τάχθηκε το Δημόσιο-Υπέρ οι εργαζόμενοι, πιστωτές, τράπεζες και ΙΚΑ

Ανατροπή: Κατά της ένταξης της Μαρινόπου...

Στις 5 το απόγευμα η απόφαση

Στην κατάμεστη από υπαλλήλους της Μαρινόπουλος ΑΕ, μεγάλη αίθουσα του Πρωτοδικείου Αθηνών, υπέρ της ένταξης του Μαρινόπουλου στο άρθρο 99 τάχθηκε σήμερα το μεσημέρι μεγάλο μερος των πιστωτών της εταιρίας οι τράπεζες, οι εργαζόμενοι και το ΙΚΑ. Αντιθέτως το Δημόσιο και η Εφορία τάχθηκαν κατά, αμφισβητώντας αφενός το ύψος της οφειλής, και θεωρώντας αφετέρου ότι με αυτό τον τρόπο διασώζεται η προσωπική περιουσία του Μαρινόπουλου, που αριθμεί ακίνητα και έργα τέχνης.

Η ανακοίνωση της Μαρινόπουλος Α.Ε. μετά την κατάθεση αιτήματος πτώχευσης εν λειτουργία-Φ.Καρακίτσος:"Κανένα ...

Πόσα χρωστάει και σε ποιούς ο Μαρινόπουλος - Τα αριθμητικά στοιχεία της ελληνικής "Lehman Brothers ...

Η στάση του Δημοσίου είναι μια απρόσμενη εξέλιξη καθώς, την υπόθεση παρακολουθεί στενά η κυβέρνηση λόγω των εκτεταμένων πιθανών παρενερειών μιας πτώχευσης της εταιρίας.

Το «παρών» δήλωσε με επιστολή της και η ενδιαφερόμενη εταιρεία Σκλαβενίτης, η οποία εκδήλωσε επίσης το ενδιαφέρον της, υπό την αίρεση ωστόσο αρκετών προϋποθέσεων όπως είναι η διενέργεια οικονομικού νομικού και φορολογικού έλεγχου. Η απόφαση, θα εκδοθεί στις 5 το απόγευμα.

Kρίσιμη ημέρα για τη Μαρινόπουλος Α.Ε.- Αγωνία εργαζομένων και στην Αχαΐα -Ποιοι αναμένεται να στηρίξουν το αίτημά της για ένταξη στο άρθρο 99

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις