Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Μαγική βραδιά στο Συνεδριακό από τη σχολή μπαλέτου και σύγχρονου χορού Βασιλικής Ανδρικοπούλου-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Μαγική βραδιά στο Συνεδριακό από τη σχολ...

Εντυπωσίασαν και καταχειροκροτήθηκαν

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου η πρώτη παράσταση μιας νέας σχολής χορού στην Πάτρα, της σχολής μπαλέτου και σύγχρονου χορού της Βασιλικής Ανδρικοπούλου. Η βραδιά χορού πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, το οποίο γέμισε με κόσμο.

Οι μαθήτριες και οι μαθητές της σχολής παρουσίασαν χορογραφίες κλασικού μπαλέτου, νεοκλασικού, αλλά και σύγχρονου και μοντέρνου χορού, επιδεικνύοντας το ταλέντο τους και τις γνώσεις που έλαβαν μετά από μια όμορφη χορευτική χρονιά γεμάτη εξάσκηση. Ειδικά το μεγαλύτερο τμήμα της σχολής εντυπωσίασε με χορογραφίες υψηλού επιπέδου δυσκολίας και δημιουργικότητας και έλαβαν το πιο ζεστό χειροκρότημα από το κατάμεστο θέατρο. Η δασκάλα τους, Βασιλική Ανδρικοπούλου, η οποία επιμελήθηκε των χορογραφιών, συμμετείχε στις μοντέρνες χορογραφίες του μεγάλου τμήματος και στο τέλος της παράστασης ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο για την υποστήριξη του σε μια δύσκολη εποχή για την τέχνη και ειδικά το χορό.

Η παράσταση απέσπασε μόνο θετικά σχόλια και οι θεατές έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από την πρωτοτυπία, την ποικιλία και την ποιότητα των χορογραφιών όλων των τμημάτων της σχολής, ο κόπος των οποίων ανταμείφθηκε με το πιο θερμό χειροκρότημα. Έτσι, η πρώτη παράσταση έθεσε τον πήχη ψηλά και όλοι ανυπομονούν για τα επόμενα βήματα της σχολής στον καλλιτεχνικό χώρο της Πάτρας.

Εκει που αξίζει να σταθούμε ,είναι  στα λόγια της ιδιοκτήτριας της σχολής , Βασιλικής Ανδρικοπούλου στο τέλος της παράστασης η οποια χαρακτηριστικά ανέφερε φανερά συγκινημενη ''Πως το παιδικό της ονείρο έγινε πραγματικότητα και πως είναι ιδιαιτέρως ευχαριστημένη γι' αυτό.

Σχολή Κλασσικού μπαλέτου & Συγχρόνου Χορού - Βασιλική Ανδρικοπούλου

Μεσολογγίου 11 (Υψηλά Αλώνια)

Τηλ. επικοινωνίας : 2610-312573

http://www.patrasballet.gr/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά