Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Έκτακτη Προσφορά για τις τελευταίες θέσεις έως 04/07

Έκτακτη Προσφορά για τις τελευταίες θέσε...

Μόνο 320 ευρώ!

Το ΚΕΜΕΑ ανακοίνωσε την τελευταία εξεταστική περίοδο πιστοποίησης. Οι αιτήσεις πρέπει να γίνουν αυστηρά έως τη Δευτέρα 04/07.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση έως τις 04/07 χωρίς υποχρέωση καταβολής προκαταβολής και με δυνατότητα 6 άτοκων δόσεων!

Το τελευταίο σεμινάριο για την πιστοποίηση Στελεχών Ιδιωτικής Ασφαλείας από τον ΕΟΠΠΕΠ σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών Εθνικής Ασφαλείας πριν τις εξετάσεις Σεπτεμβρίου, από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο για τη Δια Βίου Μάθηση VERGI – ΒΕΡΓΗ ΚΕΔΙΒΙΜ2 θα ξεκινήσει ΑΜΕΣΑ.

Με ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις πιστοποίησης έως 100%, με επικαιροποιημένη κι εμπεριστατωμένη εκπαιδευτική ύλη, με έμπειρους εκπαιδευτές αξιωματικούς σωμάτων ασφαλείας, με προσιτά δίδακτρα και με εγγύηση την ποιότητα του Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος ΒΕΡΓΗ, τα σεμινάρια Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφαλείας εξασφαλίζουν άμεση επαγγελματική σταδιοδρομία.

Οι επαγγελματίες – προσωπικό ιδιωτικής ασφαλείας απασχολούνται σε επιχειρήσεις φύλαξης κτιρίων και προσώπων, σε καταστήματα, επιχειρήσεις εστίασης, δημόσιους οργανισμούς και κάθε επιχείρηση και πρόσωπο που χρήζει ή απαιτεί φύλαξη. Λόγω της αυξημένης ανάγκης νέων επαγγελματιών στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλειας και εξαιτίας της ταχύρρυθμης εκπαίδευσης και διαδικασίας πιστοποίησης, ο ΕΟΠΠΕΠ ανακοινώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα εξετάσεις πιστοποίησης.

Για πληροφορίες και αιτήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:

Ευρωπαϊκό Δίκτυο για τη Δια Βίου Μάθηση VERGI – ΒΕΡΓΗ ΚΕΔΙΒΙΜ2
Ζαΐμη 21, 2ος όροφος, Πάτρα, Τ.2610 27 18 27, 27 05 98 [email protected]
http://vergis.edu.gr/kedivim2/katartisi/kemea

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά