Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο Κλιντ Ίστγουντ καταπιάνεται και πάλι με μία αληθινή ιστορία - Το φιλμ "Sully" στις 8 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα -ΔΕΙΤΕ το ΤΡΕΙΛΕΡ

Ο Κλιντ Ίστγουντ καταπιάνεται και πάλι μ...

Με πρωταγωνιστή τον 60χρονο σούπερ σταρ Τομ Χανκς

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, o 86χρονος (γεννημένος το 1930) θρύλος του Χόλιγουντ, Κλιντ Ίστγουντ και ο βραβευμένος με Όσκαρ, ηθοποιός Τομ Χανκς (θα τον δούμε από τις 7 Ιουλίου και στην ταινία «Ένα Ολόγραμμα για τον βασιλιά σε σκηνοθεσία του Τομ Τίκβερ) συμπράττουν κινηματογραφικά σε μια από τις σπουδαιότερες όπως αναμένεται, ταινίες της νέας κινηματογραφικής σαιζόν.

Με τίτλο «Sully», ο Κλιντ Ίστγουντ περιγράφει στην ταινία του, την ανείπωτη ιστορία πίσω από το θαύμα στον ποταμό Χάντσον. Το φιλμ έρχεται στις Ελληνικές αίθουσες στις 8 Σεπτεμβρίου 2016 (αναμένεται την ίδια μέρα και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε), σε διανομή από την εταιρεία Tanweer ενώ στις ΗΠΑ θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 9 Σεπτεμβρίου.

Μετά την τεράστια εμπορική επιτυχία της ταινίας «American Sniper» με τον Μπράντλει Κούπερ και τη Σιένα Μίλερ, ο πολυβραβευμένος και καταξιωμένος Αμερικάνος σκηνοθέτης και ηθοποιός Κλιντ Ίστγουντ ετοίμασε το νέο του φιλόδοξο κινηματογραφικό project που για μια ακόμη φορά βασίζεται σε αληθινή ιστορία, στα ηρωικά κατορθώματα ενός γενναίου ανδρός. Η ταινία θα διηγηθεί στο σινεφίλ κοινό, την δραματική ιστορία της ζωής του Καπετάνιου Τσέσλι ‘Σάλι’ Σάλενμπέργκερ, που έγινε ήρωας για όλη τη χώρα, όταν προσγείωσε το ακινητοποιημένο disabled τζετ στον Ποταμό Χάντσον, σώζοντας τις ζωές όλων των επιβατών.

Το σενάριο της ταινίας είναι του Τοντ Κομαρνίκι και είναι βασισμένο στο βιβλίο με τίτλο, Highest Duty: My Search for What Really Matters, των Σάλενμπέργκερ και Τζέφρι Ζόσλοου.

Η ταινία δεν θα μείνει μόνο στο σχεδόν απίθανο κατόρθωμα της ασφαλούς προσγείωσης του jumbo jet στο νερό, το οποίο άφησε με κομμένη την ανάσα τους θεατές σε όλο τον κόσμο, αλλά θα σταθεί και στις δραματικές στιγμές που εκτυλίσσονταν στο παρασκήνιο και που θα μπορούσαν να στοιχίσουν την φήμη και δουλειά του πιλότου, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της Tanweer.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του πιλότου θα δούμε τον βραβευμένο με Όσκαρ, Τομ Χανκς («Philadelphia». «Forrest Gump»). Δίπλα του η τρις υποψήφια για Όσκαρ, Λόρα Λίνεϊ («Savages», «Kinsey», «You Can Count on Me»), η δις βραβευμένη με Έμμυ Β’ Γυναικείου Ρόλου για Δραματική Σειρά, Άννα Γκαν («Breaking Bad») και ο Άαρον Έκχαρτ («Thank You for Smoking». «The Dark Knight»).

*O Καπετάνιος Τσέσλι ‘Σάλι’ Σάλενμπέργκερ (Τομ Χaνκς) έχει πει: είχα 40 χρόνια υπηρεσίας στον αέρα… αλλά στο τέλος θα κριθώ για 208 δευτερόλεπτα.

Επιμέλεια: Τ.ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Διαβάστε ακόμα:

Οι ηθοποιοί και το στούντιο του φιλμ «Ο Θρύλος του Ταρζάν» στον αγώνα διάσωσης των ελεφάντων της Γκαμπόν -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture