Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Ο "πόλεμος" της πολυκατοικίας-Στον ανακριτή σήμερα ο ένοικος που κατηγορείται για τις φωτιές - Καταγγελίες ότι απειλούσε πως θα τους κάψει

Πάτρα:Ο "πόλεμος" της πολυκατο...

Σήμερα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα

Στον ανακριτή για να απολογηθεί θα οδηγηθεί την σήμερα Παρασκευή ο ένοικος της πολυκατοικίας στην οδό Έλληνος Στρατιώτου, ο οποίος κατηγορείται για εμπρησμό από πρόθεση. Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη  ξέσπασε φωτιά στο υπόγειο, σε αποθήκη που είχε μέσα ξύλα και παλιά έπιπλα, ενώ στις 20 Ιουνίου επίσης είχε ξεσπάσει φωτιά στο υπόγειο.

Όπως είχε γράψει το thebest.gr η ΠΥ εξέταζε το ενδεχόμενο η φωτιά να είχε προέλθει από κακόβουλη ενέργεια. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του thebest.gr μεταξύ του κατηγορούμενου και άλλων ενοίκων της πολυκατοικίας υπήρχαν διαφορές και στο παρελθόν μάλιστα είχε διατελέσει διαχειριστής.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ένοικοι κατήγγειλαν ότι ο άνδρας τους είχε απειλήσει ότι θα τους κάψει, ωστόσο ο ίδιος φέρεται να αρνείται ότι είναι αυτός που προκάλεσε τις φωτιές.

Ευτυχώς και αυτή τη φορά η Πυροσβεστική Υπηρεσία έδρασε έγκαιρα και η φωτιά δεν επεκτάθηκε, ωστόσο είχε αναπτυχθεί λόγω των υλικών πάρα πολύ υψηλή θερμοκρασία και έβγαιναν πυκνοί καπνοί.

Μάλιστα δίπλα από τον χώρο που εκδηλώθηκε η φωτιά υπάρχει κατοικίσιμο διαμέρισμα και η πυροσβεστική  πομάκρυνε έγκαιρα τον νεαρό. Επίσης, λόγω των καπνών η πυροσβεστική απομάκρυνε με κλιμακοφόρο 7 άτομα, ανάμεσα στους οποίους και ηλικιωμένοι. Βασικό μέλημα των πυροσβεστών ήταν να ελέγχξουμ αν υπάρχει κάποιος στο ασανσέρ, στις σκάλες, που είχαν γεμίσει από καπνό ή κάποιος βρισκόταν μέσα στο σπίτι έχοντας χάσει τις αισθήσεις του.

Και οι 7 απομακρύνθηκαν  για προληπτικούς λόγους ενώ αρκετοί έζησαν ξανά στιγμές φόβου.Μάλιστα μια γυναίκα την ξανανέβασαν με το καλάθι της πυροσβεστικής στο διαμέρισμά της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Ύποπτο για εμπρησμό από πρόθεση στην πολυκατοικία της Έλληνος Στρατιώτου, εντόπισε η πυροσβεστική - Οδηγείται στον Εισαγγελέα

 

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 30/6 21.50

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις