Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Γκαλά όπερας στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος - Θα τραγουδήσει και η Πατρινή υψίφωνος Βασιλική Καραγιάννη

Γκαλά όπερας στο Κέντρο Πολιτισμού του Ι...

Αυτή την Κυριακή με δωρεάν είσοδο για το κοινό

Ένα εντυπωσιακό όπως προμηνύεται Γκαλά Όπερας, θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, στην Αθήνα, μπροστά από το εντυπωσιακό κανάλι την Κυριακή 3 Ιουλίου στις 20:30 το βράδυ. Στο γκαλά θα συμμετάσχουν και θα τραγουδήσουν οι πρωταγωνιστές – λυρικοί ερμηνευτές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Τάσος Αποστόλου, Βασιλική Καραγιάννη, Μαρία Μητσοπούλου, Δημήτρης Πλατανιάς, Γιάννης Χριστόπουλος.

Στο πιάνο θα συνοδεύσει η Σοφία Ταμβακοπούλου. Η διακεκριμένη σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη που έχει τραγουδήσει και στην Σκάλα του Μιλάνου, είναι ως γνωστό Πατρινή και η οικογένεια της ζει στο Ρίο.

Με θέα τις νέες εγκαταστάσεις της ΕΛΣ – Εθνικής Λυρικής Σκηνής, οι διακεκριμένοι μονωδοί θα ερμηνεύσουν άριες και ντουέτα από όπερες και οπερέτες των Βέρντι, Ντονιτσέττι, Τομά, Μπιζέ, Καταλάνι, Λαλό, Πουτσίνι, Γκουνό, Στράους, συνοδεία πιάνου.

Μάλιστα η είσοδος για το κοινό στο γκαλά όπερας θα είναι ελεύθερη.

Ο Τάσος Αποστόλου είναι βαθύφωνος, η Βασιλική Καραγιάννη υψίφωνος, η Μαρία Μητσοπούλου υψίφωνος, ο Δημήτρης Πλατανιάς βαρύτονος και ο Γιάννης Χριστόπουλος τενόρος.

Με το εν λόγω γκαλά, όπως αναφέρει το σάιτ infowoman.gr, απ’ όπου και η φωτ. του χώρου, κλείνει ο κύκλος των συναυλιών τσέπης που πραγματοποιήθηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της καλλιτεχνικής περιόδου 2015-16, από Μονωδούς της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ.

*Το Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού - Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος βρίσκεται στην οδό Ευριπίδου & Δοϊράνης, στην Καλλιθέα, στην Αθήνα.

Τηλ: 210 877 8396/8.

*Για τη μετάβαση του κοινού και τη διευκόλυνση του, θα υπάρχει δωρεάν το shuttle bus που συνδέει το Σταθμό Μετρό Συγγρού-Φιξ με το Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ (αφετηρία επί της οδού Καλλιρρόης και άφιξη στην αρχή της Εσπλανάδας). Θα πραγματοποιούνται δρομολόγια 30’ πριν και μετά την εκδήλωση.

Διαβάστε επίσης:

Αγνώριστη η Πατρινή σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη στο θέατρο Ολύμπια

Πάτρα: Κατάμεστο το Συνεδριακό για την Πρωτοχρονιάτικη συμφωνική συναυλία με την Βασιλική Καραγιάννη - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture