Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ο Ρίζος σου δίνει την δυνατότητα να πατήσεις ''REC'' στην δημιουργία του δικού σου σπιτιού

Ο Ρίζος σου δίνει την δυνατότητα να πατή...

Δείτε τη μοναδική σειρά καναπέδων "Rizos Economy Class"

Κατανοώντας απόλυτα τις δυσκολίες του σήμερα, στην Πατρινή εταιρεία Ρίζος, αφουγκράστηκαν τις δικές σας ανάγκες και δημιούργησαν την σειρά επίπλων REC (Rizos Economy Class).

Όπως μας πληροφορούν οι υπεύθυνοι της εταιρείας, η σειρά αυτή, αποτελεί την ελληνική απάντηση στο φθηνό και αμφιβόλου ποιότητας εισαγόμενο έπιπλο.

"Συνδυάσαμε την ποιότητα Ρίζος με νέες μεθόδους κατασκευής καθώς επίσης και την αισθητική με την εργονομία. Με γνώμονα όλα τα παραπάνω, σχεδιάσαμε, κατασκευάσαμε και σας παρουσιάζουμε την οικονομική σειρά καναπέδων REC Sofa.

Όχι απλά ένας γωνιακός καναπές, αλλά επίσης κρεβάτι και αποθηκευτικός χώρος. Με σκελετό κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο οξιάς, κάθισμα από αφρολέξ 4000 (Λάστιχο), ένα εξαιρετικής ποιότητας αφρολέξ που προσφέρει ανθεκτικότητα άλλα και επαναφορά και αδιάβροχα υφάσματα ελληνικών εταιρειών η σειρά αποτελεί την λύση για όσους θέλουν να συνδυάσουν ποιότητα και οικονομία.

Οι γωνιακοί καναπέδες της σειράς παράγονται στις διαστάσεις 260cm x 180cm. Φυσικά σε εμάς έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε τις δικές σας διαστάσεις και το ύφασμα που σας ικανοποιεί μέσα από μια μεγάλη γκάμα.

Το καλύτερο από όλα το αφήσαμε για το τέλος και αυτό αφορά την τιμή, καθώς μπορείτε να αποκτήσετε τον γωνιακό καναπέ που επιθυμείτε με 750 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Και όπως πάντα, δωρεάν μεταφορικά*!
(για τις προϋποθέσεις της δωρεάν μεταφοράς επικοινωνήστε μαζί μας)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά