Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το Κοινοτικόν για το θαλάσσιο μέτωπο

Πάτρα: Το Κοινοτικόν για το θαλάσσιο μέτωπο

Κινητοποίηση στις 5 Ιουλίου

Σε ανακοίνωσή της για το θαλάσσιο μέτωπο η παράταξη "Κοινοτικόν" αναφέρει: "Η κυβερνητική πρωτοβουλία είναι ασαφής και περιέργως επίσημη-ανεπίσημη. Ιδιαίτερα, όταν παρουσιάζεται από υπουργό που πριν από ένα χρόνο δήλωνε ότι θα πληρώσει τους δανειστές με ...αέρα! Και μετά ψήφισε τα νέα μνημόνια!

Θα πρέπει, λοιπόν, να γίνει επίσημη με σφραγίδες κρατικές και υπογραφές. Αν παρουσιαστεί μια λεπτομερής κυβερνητική πρόταση τότε να συγκληθεί έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για να υπάρξει η οριστική απάντηση της πόλης. Αν δεν παρουσιαστεί εγκαίρως, τότε να συνεχιστεί το σχέδιο κινητοποιήσεων που θα αποφασιστεί. Παρ' όλο που στη σύσκεψη των επικεφαλής των παρατάξεων με τον Δήμαρχο προτείναμε να υπάρξει κινητοποίηση έξω από το Μαξίμου και συνέχιση της δημιουργίας τετελεσμένων στο υπό διεκδίκηση μέτωπο, δεν διαφωνούμε και με την πορεία διεκδίκησης που προτείνει η Δημοτική Αρχή για τις 5 Ιουλίου.

Τέλος, θεωρούμε ως παντελώς αχρείαστη την πίστωση 22.500 ευρώ του θέματος 18 (για ενημέρωση των δημοτών για τη διεκδίκηση του παραλιακού μετώπου), στα όρια της κοινωνικής πρόκλησης, και το θέμα θα πρέπει να αποσυρθεί.

 

Δημοτική Κίνηση "Κοινοτικόν"

 

Στις 24 Ιουνίου 2016 - 1:03 μ.μ., ο χρήστης thebest.gr the bestportal <[email protected]> έγραψε:



ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ Ποιο τμήμα του παραλιακού μετώπου να παραχωρηθεί από την κυβέρνηση στο Δήμο Πατρέων Να μπορούν να δένουν επιβατηγά(π.χ. το πλοίο που κάνει το δρομολόγιο Πάτρα-Κεφαλονιά) ή εμπορικά πλοία στον προβλήτα της Αγίου Νικολάου ή στην λιμενολεκάνη μεταξύ Αγίου Νικολάου και Γούναρη; Αν ναι, θέτετε κάποιους όρους ή προϋποθέσεις; Να διατηρηθούν οι χρήσεις του Εμπορικού λιμένα στη λιμενολεκάνη μεταξύ Αγίου Νικολάου και Θεσσαλονίκης, που εξυπηρετούν κυρίως Αχαϊκές Επιχειρήσεις; Να διατηρηθούν οι χρήσεις για υποδοχή mega yachts στη λιμενολεκάνη μεταξύ Αγίου Νικολάου και Θεσσαλονίκης; Η μαρίνα να ανήκει στον Δήμο ή στον ΟΛΠΑ;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις