Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:"Χορεύουμε για υγεία και ευεξία"

Πάτρα:"Χορεύουμε για υγεία και ευεξία"

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ο Σύλλογος  Φίλων και η Κλινική Αποκατάστασης Ασθενών   με   Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού   του  ΠΓΝΠατρών  «Δημήτρης   &   Βέρα   Σφήκα» οργάνωσε  τη Δευτέρα   27 Ιουνίου 2016   μια   μουσική   βραδιά, στο υπέροχο αίθριο της κλινικής, με   το   συμβολικό τίτλο: «Χορεύουμε για Υγεία και Ευεξία». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος «Παρέμβασης για   την   Πρόληψη   των Πτώσεων» και αποτέλεσε μια μικρή γιορτή για τη λήξη του πρώτου κύκλου του προγράμματος.

Στην   εκδήλωση   παρέστησαν  ο   Διοικητής   του Π.Γ.Ν.Πατρών κ. Θεόδωρος Πισιμίσης, ο οποίος και χαιρέτησε, ο Αν. Πρυτάνεως Υποδομών και Αειφορίας του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος, ενώ την παρακολούθησαν  νοσηλευόμενοι ασθενείς, άνθρωποι που έχουν δεχτεί την φροντίδα της τα πέντε χρόνια λειτουργίας,  προσωπικό του ΠΓΝΠατρών, του Πανεπιστημίου, φοιτητές, μέλη και φίλοι του Συλλόγου.

Την έναρξη της εκδήλωσης  κήρυξαν,  ο Διευθυντής   της   Κλινικής Αποκατάστασης, Καθηγητής κ. Ηλίας Παναγιωτόπουλος και συντελεστής του προγράμματος   κ. Γρηγόριος Μικρώνης, Ειδικό Εκπαιδευτικό προσωπικό Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Πατρών.                   Το πρόγραμμα  περιλάμβανε αρχικά επίδειξη   παραδοσιακών χορών από τις εξαιρετικές μαθήτριες του προγράμματος που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2016 και ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2016 και δεκαμελής ορχήστρα με ερμηνευτές.

Η κ. Άννη Ονουφρίου, βιολόγος του ΠΓΝΠατρών τραγούδησε με τη μελωδική φωνή της παραδοσιακά τραγούδια της χώρας μας, και «μάγεψε» τους συμμετέχοντες. Η δεκαμελής ορχήστρα αποτελούμενη από τους: κ.κ. Γεώργιο Καλαμά, μπουζούκι, Βαγγέλη Μακρυγιώργο, Λάμπη Παπασπυρόπουλο, Βασίλειο Παπαποστόλου,  Βασίλειο Τζόλα,  Στέφανο Μικρώνη, Βίκυ Παπαποστόλου, Μαρία Παπασταύρου, Κωνσταντίνα Χριστοπούλου και Γαβριήλ Καμάρη. συνόδεψε μουσικά τις χορεύτριες και χορευτές και διασκέδασε τους συμμετέχοντες με ένα πλούσιο λαϊκό πρόγραμμα. Τόσο οι ερμηνευτές όσο και η ορχήστρα μετείχαν εθελοντικά και τους ευχαριστούμε θερμά.

Απονεμηθήκαν εκ μέρους της Κλινικής  και του  Συλλόγου Φίλων από τον Διευθυντή και Καθηγητή κ. Ηλία Παναγιωτόπουλο τιμητική πλακέτα στο κ. Γρηγόριο Μικρώνη για   την καθοριστική   και εθελοντική του προσφορά και τιμητικοί έπαινοι στους συντελεστές-φοιτητές  κ. Κωνσταντίνα Χριστοπούλου, κ.   Μαρία  Παπασταύρου, κ. Αλέξη Ξενάκη και κ. Θεόδωρο Ξενάκη για την εθελοντική συμμετοχή τους.

Το ζεύγος Δημήτρης και Βέρα Σφήκα, δωρητές της Κλινικής έστειλαν ευχές και το υπέροχο μπρούσκο που συνόδευσε τους μπουφέδες.

Η εκδήλωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την ενεργή συμμετοχή των μελών και Φίλων του Συλλόγου, του προσωπικού της Κλινικής, και του προσωπικού του ΚΕΦΙΑΠ.

Θερμές Ευχαριστίες στους:

κ. Χρήστο Μιχαλάκο, ιδιοκτήτη Ελληνικής Αγοράς Κρεάτων Α.Ε και των καταστημάτων «CARNA».

κ. Αχιλλέα Γεωργακόπουλο ιδιοκτήτη του «Μαγειριό της Αγοράς».

κ. Giuseppe Caruso ιδιοκτήτη της Gelateria «Menodiciotto» και

«Αθηναϊκή Ζυθοποιία»

για τη δωρεάν προσφορά των προϊόντων τους.

Όλοι οι συμμετέχοντες με  την ενεργή συμμετοχή τους στην εκδήλωση  δημιούργησαν μια υπέροχη  ατμόσφαιρα , που στέλνει το μήνυμα ότι «η Υγεία και η Ποιότητα Ζωής»  κατακτιέται μέσα από την ομαδικότητα, τη συνεργασία  και την ενεργό συμμετοχή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους.

 

 

 

Για το ΔΣ του Συλλόγου

Η Πρόεδρος

Ιουλία Συροκώστα

 

Επιμελήτρια Α’ Παθολογικής Κλινικής ΠΓΝΠατρών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις