Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στίβος: Με όλα της τα αστέρια η Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό του Άμστερνταμ

Στίβος: Με όλα της τα αστέρια η Εθνική ο...

Η μεγαλύτερη αποστολή των τελευταίων ετών

Ομαδάρα σε μέγεθος και… διακρίσεις! Η μεγαλύτερη αποστολή των τελευταίων ετών θα ταξιδέψει στο Ευρωπαϊκό στίβου στο Άμστερνταμ και αναμένεται να επιστρέψει με πολλές επιτυχίες.

Την πρώτη μεγάλη πρόκληση της θερινής περιόδου θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τα μέλη της ελληνικής ομάδας, που θα ταξιδέψουν στο Αμστερνταμ για το 23ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών.

Η ελληνική ομάδα, αποτελείται από 35 μέλη (15 Ανδρες -20 Γυναίκες), που συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες διάκρισης, στη μεγαλύτερη αποστολή των τελευταίων ετών.

Η Κατερίνα Στεφανίδη, η Νικόλ Κυριακοπούλου και ο Κώστας Φιλιππίδης στο επί κοντώ, η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν, ο Λυκούργος Τσάκωνας στα 200 μ., ο Κώστας Μπανιώτης στο ύψος και ο Κώστας Δουβαλίδης στα 110 μ. εμπ. αποτελούν τα δυνατά χαρτιά της ελληνικής ομάδας,  δεν είναι όμως οι μοναδικοί,  που είναι ικανοί να διεκδικήσουν θέση στους τελικούς των αγωνισμάτων τους και γιατί όχι και καλά πλασαρίσματα.

Βασικό χαρακτηριστικό της ομάδας είναι τα νέα πρόσωπα που μετέχουν σε αυτή. Νέα παιδιά ικανά να αποτελέσουν για πολλά χρόνια τον κορμό της ελληνικής ομάδας.

Από τα 35 άτομα, που θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία, τα 15 κάνουν ντεμπούτο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο Κώστας Φιλιππίδης είναι ο αθλητής με τις περισσότερες συμμετοχές, αφού στο Αμστερνταμ θα φτάσει τις πέντε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στίβος: Δυναμικό παρόν των Αχαιών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων - κορασίδων

Στίβος: Ζέσταμα με φετινό ρεκόρ για τον Φιλιππίδη πριν το Ευρωπαϊκό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports