Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σοκαριστικές μαρτυρίες για την Κωνσταντινούπολη-"Άνθρωποι διαλύονταν μπροστά μου"

Σοκαριστικές μαρτυρίες για την Κωνσταντι...

Μακελειό

Ο Ahmed Furkan Gurtuna, ο οποίος εργάζεται ως αστυνομικός στο αεροδρόμιο και τη στιγμή της επίθεσης βρισκόταν στον έλεγχο των διαβατηρίων, εξιστορεί με δραματικό τρόπο τα γεγονότα.Είδα έναν τρομοκράτη να μπαίνει στο αεροδρόμιο, να κρατά ένα AK47 και να πυροβολεί πολίτες. Οι Τούρκοι αστυνομικοί ήθελαν να τον σκοτώσουν, και μετά άκουσα μια έκρηξη βόμβας», δήλωσε.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το επίπεδο ασφαλείας του αεροδρομίου είναι πολύ υψηλό. «Δεν ξέρω τι συνέβη και τι μπορούμε να κάνουμε γι' αυτό, κάποιοι τρομοκράτες και κάποιοι διεθνείς τρομοκράτες θέλουν να επιτεθούν. Έτσι έγινε».

Μία άλλη αυτόπτης μάρτυρας, η οποία από θαύμα είναι τώρα ζωντανή, καθώς δύο άνδρες που προχωρούσαν δίπλα της βρίσκαν τραγικό θάνατο, αφηγείται: «Είδα πληγωμένους ανθρώπους να πέφτουν στο έδαφος μπροστά μου, τέσσερις άνθρωποι έπεσαν κάτω διαλυμένοι σε κομμάτια.

Ένας τρίτος τονίζει την απεγνωσμένη προσπάθεια του πλήθους να ψάξει ασφαλές καταφύγιο την ώρα που οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως σκορπώντας το χάος και τον πανικό, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν πουθενά.

Κωνσταντινούπολη: 36 νεκροί και 147 τραυματίες από τις εκρήξεις στο αεροδρόμιο Ατατούρκ-Το Ισλαμικό Κράτος "βλέπει" ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας- ΒΙΝΤΕΟ NTOKOYMENTO

Κωνσταντινούπολη:Ασφαλής η Πατρινή εικονολήπτρια Ευρώπη Κατσαούνη- Ενημέρωσε τους φίλους της

Πηγή: RT , ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις