Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ήττα για την Εθνική στο Βελιγράδι στο τελευταίο φιλικό πριν το Προολυμπιακό

Μπάσκετ: Ήττα για την Εθνική στο Βελιγρά...

Η Εθνική ομάδα ηττήθηκε από την Σερβία με 91-76

Προβληματική στην άμυνα εμφανίστηκε η Εθνική στο Βελιγράδι. Γνώρισε την ήττα με 91-76 από τη Σερβία στο τελευταίο τεστ εν όψει Προολυμπιακού.

Οι Σέρβοι φανέρωσαν όλες τις αδυναμίες της ελληνικής ομάδας και το τελευταίο τεστ της Εθνικής πριν από το Προολυμπιακό στο Τορίνο ήταν αποτυχημένο.

Η ήττα με 91-76 ήταν μάλλον... κολακευτική σε σχέση με την εικόνα (ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο) και τα μηνύματα δεν ήταν ενθαρρυντικά.

Τουλάχιστον αυτή η "σφαλιάρα" που πόνεσε ήρθε στην κατάλληλη στιγμή και μπορεί να κάνει καλό εν όψει των επίσημων αγώνων.

Αυτό όμως που σίγουρα κατάλαβαν όλοι, είναι ότι δίχως άμυνα, δεν υπάρχει ελπίδα. Και στο Βελιγράδι, οι διεθνείς πήραν 0 στο συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού.

Απέναντι, βέβαια, στην ταλαντούχα Σερβία, που μέσα στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και σαφώς είναι το φαβορί - στο δικό της όμιλο που θα γίνει σπίτι της - για την πρόκριση στο Ρίο.

Τα δεκάλεπτα: 27-29, 53-46, 75-63, 91-76.

Σερβία (Τζόρτζεβιτς): Τεόντοσιτς 16 (4), Σιμόνοβιτς, Ντάνγκουμπιτς 2, Μπογκντάνοβιτς 7 (1), Μάρκοβιτς 7, Κάλινιτς 1, Μπίρτσεβιτς 4, Ραντούλιτσα 14, Γιόκιτς 20 (1), Στίματς 7, Ζάγκορατς.

Ελλάδα (Κατσικάρης): Αντετοκούνμπο Θ. 2, Μπουρούσης 9 (1 τρίπ., 6ασ.), Καλάθης 7 (1), Περπέρογλου 12 (2), Καββαδάς 9, Μάντζαρης 3, Αγραβάνης 7 (2), Παπαπέτρου 10 (2), Ντόρσεϊ, Χαραλαμπόπουλος 3 (1).Αντετοκούνμπο Γ. 14.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Νίκη και στην Τουρκία για την Εθνική ομάδα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports