Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιτωλοακαρνανία: Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας- 18 συλλήψεις

Αιτωλοακαρνανία: Μεγάλη επιχείρηση της Α...

Το πρωί

Σε 18 συλλήψεις προχώρησαν σήμερα το πρωί αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, στο πλαίσιο ευρείας επιχείρησης για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στην περιοχή. Συνολικά συνελήφθησαν έξι αλλοδαποί σε Καινούριο και Αμφιλοχία, καθώς δεν κατείχαν τα απαραίτητα έγγραφα άδειας παραμονής στη χώρα, ένας 56χρονος στην Αμφιλοχία καθώς σε νομότυπη κατ’ οίκον βρέθηκε και κατασχέθηκε στην αυλή του, ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 30 εκατοστών, ενώ μία γυναίκα στη Βόνιτσα συνελήφθη καθώς στην κατοχή της βρέθηκαν δύο κουτιά με ναρκωτικά χάπια.

Στην ίδια περιοχή συνελήφθη ένας άνδρας καθώς σε έρευνα που έγινε σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια μήκους 19 και 45 εκατοστών, ενώ συνελήφθη και μία γυναίκα για ρευματοκλοπή.

Στο Αγρίνιο συνελήφθη 34χρονος ο οποίος λίγο μετά τις 11 το πρωί εισήλθε σε κατάστημα και αφαίρεσε από 50χρονη εργαζόμενη η οποία δεν αντελήφθη το παραμικρό, ένα πορτοφόλι που περιείχε 770 ευρώ, το κινητό της τηλέφωνο και ένα βιβλιάριο τραπεζικών καταθέσεων. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας με τη βοήθεια πολίτη, βρήκαν και παρέδωσαν τα αντικείμενα στη γυναίκα.

Τέλος στο Αγρίνιο συνελήφθησαν τέσσερα άτομα που οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα και δύο άτομα που λειτουργούσαν τα καταστήματά τους χωρίς άδεια λειτουργίας όπως αντίστοιχα και ένα ακόμα άτομο για το ίδιο αδίκημα στην περιοχή της Κατούνας.

 

ΠΗΓΗ:sinidisi.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις