Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μια μαγική βραδιά στο "Φαγιούμ"-Παρουσιάστηκε το βιβλίο "Γυναίκα είσαι και φαίνεσαι" - ΦΩΤΟ

Μια μαγική βραδιά στο "Φαγιούμ"...

Από τις εκδόσεις "Πικραμένος"

Το βιβλίο της Αναστασίας Ευσταθίου με τίτλο "Γυναίκα είσαι και φαίνεσαι" παρουσίασαν οι εκδόσεις Πικραμένος και το εστιατόριο "Φαγιούμ" της άνω Πάτρας.  Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στον ατμοσφαιρικό κήπο του εστιατορίου της άνω πόλης.

Το βιβλίο παρουσίασε η Κρίστυ Κουνινιώτη η οποία «ανέκρινε» και την συγγραφέα. Αποσπάσματα διάβασαν οι ηθοποιοί: Μαρία Καλλιαμβάκου, Ηρακλής Τζαβέλλας, ενώ η ζωγράφος Αναστασία Κασσιάδη καταπιάστηκε  στο βάθος της σκηνής με πρόσωπα της γυναίκας.

Με κάδρο τις μπουκαμβίλιες και φόντο τον τρούλο του Παντοκράτορα, μόλις πήρε να βραδιάζει, οι ηθοποιοί Μαρία Καλλιαμβάκου και Ηρακλής Τζαβέλλας έδωσαν από την εκκίνηση το στίγμα του βιβλίου, διαβάζοντας πλάτη με πλάτη τους εισαγωγικούς μονολόγους του κειμένου.

Όπως επεσήμανε και η Νέλλη Βουτσινά, που παρουσίασε την εκδήλωση εκ μέρους των Εκδόσεων «Πικραμένος»,  «οι παράλληλοι μονόλογοι είναι μια καλή και πικρή μεταφορά, αν όχι για όλες, σίγουρα για πολλές από τις συντροφικές ή συζυγικές σχέσεις, ή τουλάχιστον για μια ορισμένη καμπή στην πορεία αυτής της περιπέτειας που συνιστά μια σχέση.

Και πάντως με αυτό το απλό σχήμα χτίζεται το παρόν μιας σχέσης έτσι όπως την αφηγείται η Αναστασία Ευσταθίου στο Γυναίκα είσαι και φαίνεσαι».

Η Μαρία Καλλιαμβάκου και ο Ηρακλής Τζαβέλλας, εν είδει θεατρικού αναλογίου, «ζωντάνεψαν» μερικές ακόμα από τις σελίδες του βιβλίου, ενώ η ζωγράφος Αναστασία Κασιάδη είχε ήδη αφοσιωθεί στο καβαλέτο της, «ζωντανεύοντας» το κατά Μοντιλιάνι γυναικείο πρόσωπο του εξωφύλλου.

Την παρουσίαση έκλεισε «ανοιχτή συνέντευξη» που έδωσε η Αναστασία Ευσταθίου στην Κρίστυ Κουνινιώτη και, παρόλο που η κουβέντα εξελίχθηκε σε μια «γυναικεία υπόθεση», κανένας από τους άρρενες παριστάμενους δεν έδειξε να δυσαρεστείται…

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight