Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας: Με την παράσταση «Ο ποντικός και η Θυγατέρα του» συνεχίζεται η Ενότητα για Παιδιά

Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας: Με την παράστασ...

Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση κούκλας και φιγούρας Καραγκιόζη

Mε την παρουσίαση της παράστασης «Ο ποντικός και η Θυγατέρα του», συνεχίζεται  σήμερα Τρίτη 28 και αύριο Τετάρτη 29 Ιουνίου, στο Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο, η ενότητα για τα παιδιά, η οποία ολοκληρώνεται  την Πέμπτη 30 Ιουνίου με την πραγματοποίηση κατασκευής κούκλας και φιγούρας.

Στο πλαίσιο της ενότητας, η οποία είναι ενταγμένη στο Διεθνές Φεστιβάλ της Πάτρας, χθες (Δευτέρα) , στο χώρο του παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου, άνοιξε τις πύλες της  η έκθεση κούκλας & φιγούρας Καραγκιόζη, η οποία θα λειτουργεί έως και την Πέμπτη 30 Ιουνίου. Την Πέμπτη 30 Ιουνίου από τις 5.00 το απόγευμα έως τις 9.00 το βράδυ θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια στα οποία η συμμετοχή είναι δωρεάν

Η ενότητα  περιλαμβάνει κουκλοθέατρο, εκθέσεις κούκλας, φιγούρας καραγκιόζη και εργαστήρια για παιδιά .

Στην πραγματοποίηση  της ενότητας συμμετέχει  η ομάδα κουκλοθέατρου της Πάτρας για μικρούς και μεγάλους , την οποία αποτελούν οι  Γεράσιμος Μουρελάτος, Θωμάς Αγραφιώτης, Κωνσταντίνος Λαλιώτης, Μαρία Μουρελάτου, Άννα – Κοραλία Σακαρετσιάνου, οι οποίοι  θα παρουσιάσουν τo έργo:

«Ο ΠΟΝΤΙΚΟΣ & Η ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΤΟΥ»

Ένας πλούσιος και ευτραφής ποντικός ετοιμάζεται να παντρέψει τη μονάκριβη κόρη του. Στόχος του είναι να βρει τον καλύτερο γαμπρό, που δεν πρέπει, όμως, κατά τη γνώμη του, να είναι ποντικός. Φιλοδοξεί, μάλιστα, σε ιδεατές, πλην όμως καθόλου ρεαλιστικές επιλογές. Από μπροστά του, θα παρελάσουν το Φεγγάρι, ο Ήλιος, το Σύννεφο και ο Αέρας, ενώ ο Πύργος θα διεκδικήσει, επίσης, με πολλές αξιώσεις, τον τίτλο του περιζήτητου γαμπρού. Απέναντί τους, ένα φτωχό, πλην έξυπνο, ποντίκι δεν θα παρατήσει τη μάχη και θα προσπαθήσει, μέχρι το τέλος, να αποδείξει ότι η λύση, στο πρόβλημα του πλούσιου ποντικού, βρίσκεται μπροστά τους! Θα τα καταφέρει, άραγε; Την τελική απάντηση θα κληθεί να τη δώσει ο μέλλων πεθερός.

Μουσική επιμέλεια και στίχοι τραγουδιών: Γιώργος Δρίτσας.

Τραγουδούν: Ειρήνη Παπαδάτου, Ανδρέας Ζαχαρόπουλος, Μίλτος Κοτσόκολος, Τάκης Βέτσος, Σπύρος Ανδρικόπουλος.

Κιθάρα: Δημήτρης Αθανασιάδης.

Πιάνο: Μίλτος Κοτσόκολος.

Μπουζούκι, τζουράς, μπαγλαμάς: Γιώργος Δρίτσας.

Οι παραστάσεις , στις οποίες η είσοδος είναι δωρεάν θα ξεκινήσουν στις 9.30 το βράδυ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture