Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η Τελετή Λήξης του Σκακιστικού Ομίλου Πατρών-ΦΩΤΟ

Η Τελετή Λήξης του Σκακιστικού Ομίλου Πατρών-ΦΩΤΟ

Ο Ανδρέου το Κύπελλο Ήθους

Παρουσία του Προέδρου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και Συμβούλου του Δημάρχου επί Αθλητικών Θεμάτων κ. Τάκη Πετρόπουλου καθώς και πολύ κόσμου, πραγματοποιήθηκε με λαμπρότητα, χθες, η γιορτή της Τελετής Λήξης του Σκακιστικού Ομίλου Πατρών για το 2016.

Η εκδήλωση άνοιξε με το τουρνουά Φυτευτού, όπου συμμετείχαν 14 ζεύγη σκακιστών και στο οποίο πρώτευσαν δύο ώριμα ... παιδιά, ο Αλέξανδρος Αλεξόπουλος με τον Κώστα Παπαχριστόπουλο.

Ακολούθησε χαιρετισμός εκ μέρους του Ομίλου από τον Γεν. Αρχηγό κ. Αλέξανδρο Αλεξόπουλο με συνοπτικό, παραλλήλως, απολογισμό της παρελθούσας χρονιάς.

Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος του Δημάρχου κ. Τάκης Πετρόπουλος, απηύθυνε τον αντίστοιχο χαιρετισμό, ενώ  έδωσε και το στίγμα της πολιτικής του Δήμου στα αθλητικά αλλά και στα άλλα θέματα της πόλης των Πατρών, με τελικό μήνυμα την συσπείρωση όλων των υγιών δυνάμεων του έμψυχου δυναμικού προς περαιτέρω βελτίωση και ευημερία των πολιτών.

Ο κ. Πετρόπουλος πραγματοποίησε, επίσης, τις απονομές των Αριστείων, των μεταλλίων και των Διπλωμάτων σε όλους τους νεαρούς σκακιστές της ομάδας.

Φέτος το Κύπελλο Ήθους απενεμήθη στον 14χρονο Γιώργο Ανδρέου.

Στον αθλητισμό και ιδιαιτέρως στα ευγενή αθλήματα, όπως το Σκάκι, υπάρχουν πάρα πολλά εξαιρετικά παιδιά. Αλλά έχει καθιερωθεί να δίνεται ένα Κύπελλο Ήθους τη χρονιά, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Ο Παναγιώτης Μαγκλάρας από τους Επίλεκτους και ο Θάνος Γεωργής από τις Ελπίδες, πέτυχαν την μεγαλύτερη φετινή βαθμολογία και κέρδισαν τα αντίστοιχα Αριστεία.

«Ο Σκακιστικός Όμιλος Πατρών εκφράζει τις ευχαριστίες του στην Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ. Ράνια Κυδωνιάτη, στον Γεν. Αρχηγό κ. Αλέξανδρο Αλεξόπουλο και στην οικογένεια Γεωργή, όπως και σε όλα τα συμμετέχοντα μέλη του συλλόγου για την επιτυχή πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Τα μαθήματα της χρονιάς 2016-2017, στα οποία μπορούν να εγγράφουν όσοι είναι άνω των 4 ετών, αναμένεται να ξεκινήσουν αρχές Σεπτέμβρη. Πληροφορίες στα γραφεία του Συλλόγου (εντός του Παμπελοποννησιακού Σταδίου), στο τηλέφωνο του Συλλόγου 2610438224 και στην ιστοσελίδα www.sopatron.gr»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα έτοιμα για την τελετή λήξης της σεζόν του Σκακιστικού Ομίλου Πατρών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports