Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

EURO 2016: Πώς οι "ψαράδες" πέτυχαν μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις όλων των εποχών

EURO 2016: Πώς οι "ψαράδες" πέ...

Οι Ισλανδοί επικράτησαν με 2-1 και απέκλεισαν τους υπερόπτες Άγγλους

Κάντε πέρα, προελαύνουν οι Βίκινγκς! Βγαλμένη από τους πιο ωραίους μύθους της Σκανδιναβίας, η απίστευτη Ισλανδία νίκησε 2-1 με ανατροπή την απαράδεκτη Αγγλία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του EURO!

Τελικά η φάση των "16" του Euro 2016 δεν ολοκληρώθηκε χωρίς έκπληξη, καθώς η Ισλανδία νίκησε 2-1 με ανατροπή την Αγγλία στη Νίκαια, έτσι είναι αυτή που αντιμετωπίσει την Γαλλία στα προημιτελικά.

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τα "3 λιοντάρια", καθώς στο 4ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Γουέιν Ρούνεϊ άνοιξαν το σκορ, αλλά απάντησε στο 6' ο Ράγκναρ Σίγκουρντσον και ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 18' ο Κόλμπεϊν Σίγκτορσον.

Ο Ράγκναρ Σίγκουρντσον είναι κεντρικός αμυντικός, εκτός από το γκολ της ισοφάρισης είχε και μία σπουδαία ακόμη ευκαιρία για γκολ, αλλά ήταν και τρομερός στην άμυνα. Ήταν ο κορυφαίος του αγώνα.

Η Αγγλία στα τελευταία 10 νοκ-άουτ ματς σε μεγάλες διοργανώσεις έχει μόνο 2 προκρίσεις, αυτές επί της Δανίας στο Μουντιάλ 2002 και αυτή επί του Εκουαδόρ στο Μουντιάλ 2006. Επίσης, δεν έχει νίκη ποτέ σε νοκ-άουτ ματς του Euro, ποτέ στην ιστορία! Πρόκριση ναι, νίκη όχι!

Οι Χάρι Κέιν και Γουέιν Ρούνεϊ ήταν απλά... απογοητευτικοί, ενώ άργησε να μπει στο ματς ο Τζέιμι Βάρντι και σίγουρα άργησε να μπει στο ματς και ο Μάρκους Ράσφορντ. Φυσικά ο Ρόι Χόντσον αποτελεί παρελθόν από την θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Αγγλίας.

Γκολ: 4' πέν. Ρούνεϊ / 6' Ράγκναρ Σίγκουρντσον, 18' Σίγκτορσον

ΑΓΓΛΙΑ: Χαρτ, Γουόκερ, Κέιχιλ, Σμόλινγκ, Ρόουζ, Ντάιερ (46' Γουίλσιρ), Άλι, Ρούνεϊ (86' Ράσφορντ), Στάριτζ, Στέρλινγκ (60' Βάρντι), Κέιν.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Χάλντορσον, Σάιβαρσον, Άρνασον, Ράγκναρ Σίγκουρντσον, Σκούλασον, Γκούναρσον, Γκίλφι Σίγκουρντσον, Γκούντμουντσον, Μπίρκιρ Μπιάρνασον, Μπέντβαρσον (89' Τράουστασον), Σίγκτορσον (77' Έλμαρ Μπιάρνασον).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

BREXIT... και στο EURO- Σούπερ έκπληξη από την Ισλανδία, απέκλεισε την Αγγλία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports