Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση "Πιάνω ΠΑΠΟΥΤΣΙ… πάνω στο ΠΙΑΝΟ"

Πάτρα: Κερδίστε προσκλήσεις για την παρά...

Μάθετε πώς

Το Θέατρο ΠΟΡΤΑ της Ξένιας Καλογεροπούλου θα βρεθεί το Σάββατο 2 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ στο χώρο του Royal Theater (Παλαιό Πτωχοκομείο) για μια μοναδική παράσταση. Το thebest.gr χαρίζει σε πέντε τυχερούς αναγνώστες από μία μονή πρόσκληση.

Για να κερδίσετε δεν έχετε παρά να κοινοποίησε (δημόσια) από την σελίδα του thebest.gr στο facebook (The Best Portal) το θέμα με τίτλο: “Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Πιάνω ΠΑΠΟΥΤΣΙ… πάνω στο ΠΙΑΝΟ»". Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 1 Ιουλίου και τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν στο site.

Μια εξαιρετική θεατρική παράσταση για ΟΛΗ την οικογένεια, που όλο το χειμώνα στο Θέατρο ΠΟΡΤΑ έκανε συνεχή και επαναλαμβανόμενα sold out, βασισμένη στη Σταχτοπούτα του Sergei Prokofiev και σε μια ιδέα του Θωμά Μοσχόπουλου. Μια διαφορετική φρέσκια ματιά πάνω στο μύθο της Σταχτοπούτας, μιας ιστορίας που έχει κρατήσει στον χρόνο. Μια παράσταση σύγχρονη, διασκεδαστική γεμάτη μουσική και φαντασία. Με έναν τρόπο αφήγησης και παρουσίασης πρωτότυπο, γεμάτο χιούμορ αλλά και συγκίνηση, μαγεία αλλά και αλήθεια.

Γιατί έξι ηθοποιοί κι ένας πιανίστας ανεβαίνουν πάνω σε ένα πιάνο; Και καταρχάς…. χωράνε εκεί πάνω; Ναι! Γιατί το πιάνο μετατρέπεται σε «πατάρι» και έτσι όλα μπορούν να συμβούν. Οι κολοκύθες γίνονται άμαξες, τα ποντίκια γίνονται άλογα, τα παλιά παπούτσια γίνονται γυάλινα γοβάκια… Αλλά και ο χορός γίνεται αφήγηση, η αφήγηση κοντσέρτο, και μια ολόκληρη ιστορία χωράει σε μια νότα!. Κι έτσι, η Σταχτοπούτα και ο Πρίγκιπας μεγαλώνουν ενώ οι μεγάλοι ξαναγίνονται παιδιά.. Όλα αυτά, συμβαίνουν πάνω στο πατάρι χωρίς μαγικά ραβδιά, παρά μόνο με το σώμα , τη φωνή και την παλλόμενη μουσική ενός από τους σπουδαιότερους συνθέτες του εικοστού αιώνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight