Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Αχαΐα:Χωρίς σύνδεση με το αποχετευτικό δίκτυο αρκετά σπίτια στον Αλισσό

Δυτ. Αχαΐα:Χωρίς σύνδεση με το αποχετευτ...

Επιστολή προς τον δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας

Επιστολή προς τον δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας με θέμα τη σύνδεση της αποχέτευσης του Αλισσού, με αρκετές οικίες απέστειλε ο πολιτιστικός σύλλογος Αλισσαίων Πέιρος. Ζητά την άμεσε διασύνδεσή τους.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Όπως μας έχετε πληροφορήσει το δίκτυο της αποχέτευσης των Κοινοτήτων Άνω και Κάτω Αλισσού έχει ολοκληρωθεί και εδώ και περίπου δύο μήνες έχει παραδοθεί από τον εργολάβο που είχε αναλάβει την κατασκευή του τμήματος που υπολειπόταν. Ωστόσο παρά τις συνεχείς δεσμεύσεις τόσο τις δικές σας, όσο και των υπευθύνων της ΔΕΥΑΔ, η σύνδεση με τις οικίες που δεν έχουν συνδεθεί δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα, με συνακόλουθο αποτέλεσμα τις διαμαρτυρίες των κατοίκων οι οποίοι υπομονετικά αναμένουν την σύνδεση των οικιών τους με το δίκτυο της αποχέτευσης.

Μάλιστα ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ στο Δημοτικό Συμβούλιο που είχε πραγματοποιηθεί με αφορμή την χρήση του βιολογικού καθαρισμού από τα βυτία του Δήμου Βραχνεΐκων προ μηνός περίπου, είχε δεσμευτεί για την άμεση σύνδεση όλων των οικιών που υπολείπονταν προς σύνδεση με το δίκτυο της αποχέτευσης (εντός 15 ημερών από τη συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, όπως είχε χαρακτηριστικά αναφέρει).

Ωστόσο έχει ήδη παρέλθει ένας μήνας και δεν έχει γίνει καμία ενέργεια. Άλλωστε η σύνδεση των οικιών με το δίκτυο της αποχέτευσης θα επιφέρει επιπλέον έσοδα στην ΔΕΥΑΔ, χρήματα τα οποία έχει ανάγκη η ανωτέρω επιχείρηση.

Επειδή οι συγχωριανοί μας αναμένουν την σύνδεση των οικιών τους, με το δίκτυο της αποχέτευσης, η οποία πρέπει να πραγματοποιηθεί άμεσα ενόψει καλοκαιριού, πλην παρά τις συνεχείς δεσμεύσεις Σας, ουδεμία ενέργεια έχει λάβει χώρα.

Επειδή πρωταρχικό Σας μέλημα πρέπει να είναι πάντοτε το συμφέρον των δημοτών του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, ενώ τα όσα ζητήματα ανακύπτουν στο εσωτερικό του Δήμου, θα πρέπει να επιλύονται προς όφελος και όχι εις βάρος των πολιτών.

Σας καλούμε όπως μεριμνήσετε ώστε άμεσα εντός της επόμενης εβδομάδας αρχίσουν οι διαδικασίες για την σύνδεση των υπολειπόμενων οικιών με το δίκτυο της αποχέτευσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις