Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΦΛΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ: ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΧΟΡΟΥ Ε.ΤΣΑΦΟΥΛΙΑ

ΦΛΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ: ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Oι δικές μας dancing queens...

Πλημμύρισε κόσμο το Πάνθεον της Γούναρη την περασμένη Τετάρτη για την επίδειξη-ανοιχτό μάθημα των μαθητριών και μαθητών της Σχολής Χορού Ελευθερίας Τσαφούλια με αφορμή τη λήξη του σπουδαστικού έτους. Δεκάδες μικρότερα και μεγαλύτερα παιδιά, από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού μέχρι έφηβοι κατέλαβαν τη σκηνή κερδίζοντας το χαρούμενο χειροκρότημα συγγενών και φίλων. Η διευθύντρια της σχολής, καθηγήτρια και χορογράφος Ελευθερία Τσαφούλια προλόγιζε τα χορευτικά νούμερα που αντιπροσώπευαν διαφορετικές βαθμίδες και είδη χορού με υπόκρουση πασίγνωστα διεθνή χιτ.

Η εκκίνηση έγινε πιο «σοβαρά», με κλασικό μπαλέτο, (ασκήσεις, χορογραφίες και προγράμματα από κορίτσια που θα έδιναν εξετάσεις).

Ακολούθησαν εκρηκτικές τάξεις τζαζ, χιπ χοπ, μοντέρνου και λάτιν χορού με κορίτσια και αγόρια ντυμένα κάθε φορά ομοιόμορφα, που εντυπωσίασαν με το ρυθμό, το συγχρονισμό,το κέφι, το πάθος και την εκφραστικότητά τους. Το όλο κλίμα ήταν ανάλαφρο και χαρούμενο σαν καλοκαιρινό «υστερόγραφο». Ακόμα και οι ίδιοι οι μαθητές όταν τελείωνε η δική τους εμφάνιση ενθάρρυναν και χειροτούσαν από κάτω τους συμμαθητές τους. Στο φινάλε όλες οι καθηγήτριες ανέβηκαν στη σκηνή για να αποχαιρετήσουν το κοινό έχοντας αποδείξει την εκπαιδευτική  δουλειά που εξελίσσει ολοχρονίς τα παιδιά στη σχολή και να ευχηθούν βέβαια καλές διακοπές από εδώ και πέρα.


*Σας έχουμε αντιπροσωπευτικά στιγμιότυπα, έλαβαν μέρος σχεδόν 150 παιδιά, δηλαδή ένα μέρος του μαθητικού δυναμικού, το οποίο διδάσκουν και χορογραφούν πέραν της Ελευθερίας Τσαφούλια, οι Εφη Σταματοπούλου, Τζοάν Μέρφι, Eύη Αραβαντινού, Μαρία Τσούμπου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View