Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βουτιά θανάτου για 29χρονη από το Αγρίνιο- Το αυτοκίνητό της έπεσε στη θάλασσα- Ανιψιά δημοσιογράφου της ΕΡΤ η άτυχη κοπέλα- ΦΩΤΟ

Βουτιά θανάτου για 29χρονη από το Αγρίνι...

Ανασύρθηκε νεκρή

Ανιψιά του γνωστού και αγαπητού σ’ όλους αστυνομικού συντάκτη της ΕΡΤ Γιώργου Γεραφέντη – ο οποίος ζητά τη βοήθεια μας, με την παροχή πληροφοριών σχετικών με το δυστύχημα – είναι, όπως γράφει το epoli.gr η νεαρή κοπέλα, που ανασύρθηκε νεκρή από τη θαλάσσια περιοχή «ΣΠΑΡΤΟ» Αμφιλοχίας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έπεσε στη θάλασα.

Ειδικότερα, ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Αμφιλοχίας, από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, για την εξαφάνιση 29χρονης, η οποία είχε αναχωρήσει με το όχημα της απογευματινές ώρες της 25/06/2016, από τη «ΝΙΚΙΑΝΑ» Λευκάδας για Αγρίνιο και έκτοτε αγνοείτο.

Λίγο αργότερα ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αμφιλοχίας, για τον εντοπισμό Ι.Χ.Ε. οχήματος με τα χαρακτηριστικά του ανωτέρω οχήματος, εντός της θάλασσας σε βάθος τεσσάρων μέτρων περίπου στη θαλάσσια περιοχή «ΣΠΑΡΤΟ» Αμφιλοχίας (6ο χιλ. Ε.Ο. ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ).

Άμεσα, στην περιοχή έσπευσε προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ με τη συνδρομή ιδιώτη δύτη εντοπίστηκε και ανασύρθηκε μέσα από το όχημα η 29χρονη χωρίς τις αισθήσεις της.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Αμφιλοχίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Από ιδιώτη δύτη έγινε έλεγχος της ευρύτερης θαλάσσιας περιοχής για την ύπαρξη πιθανών αγνοούμενων ατόμων με αρνητικά αποτελέσματα, ενώ με τη συνδρομή ιδιωτικού γερανού ανελκύστηκε από τη θάλασσα το προαναφερόμενο όχημα.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Αμφιλοχίας του Λιμεναρχείου Πρέβεζας.

 

.................................................

Νέο τραγικό περιστατικό. Θλίψη προκάλεσε στο Αγρίνιο ο θάνατος 29χρονης Αγρινιώτισσας. Τα ίχνη της είχαν χαθεί από χθες το βράδυ. Η κοπέλα είχε ενημερώσει τους δικούς της ότι θα επέστρεφε με το αυτοκίνητο από τη Νικιάνα της Λευκάδας, όπου και εργαζόταν.

Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία η οποία ξεκίνησε εκτεταμένες αναζητήσεις με αποτέλεσμα να βρεθεί τα ξημερώματα το αυτοκίνητο της 29χρονης στη θαλάσσια περιοχή του Σπάρτου Αμφιλοχίας. Στο σημείο στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από αστυνομία και λιμενικό και γύρω στις 10 το πρωί ανασύρθηκε νεκρή από δύτες που συμμετείχαν στην επιχείρηση.

Τραγική ειρωνεία για την οικογένεια της 29χρονης αποτελεί το γεγονός ότι  πριν 4 χρόνια σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 18χρονος αδελφός της ,που ήταν συνοδηγός σε μοτοσικλέτα. Η 29χρονη εργαζόταν ως φυσικοθεραπεύτρια σε ξενοδοχειακή μονάδα στη Νικιάνα Λευκάδας.

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ζάκυνθος: Τρελή πορεία ΙΧ - Μετά από συνεχείς ...στροφές ... - Thebest.gr

Κεφαλονιά: ΙΧ έπεσε στη θάλασσα-Στο νοσοκομείο 4χρονο ... - Thebest.gr

Αυτοκίνητο στην θάλασσα στο λιμάνι της Ζακύνθου! - Thebest.gr

πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις