Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Στην Κωνσταντινούπολη η Εθνική για το δεύτερο φιλικό με την Τουρκία

Μπάσκετ: Στην Κωνσταντινούπολη η Εθνική ...

Με 13 παίχτες η αποστολή. Δεν ακολούθησε ο Σλούκας

Με 13 παίκτες και χωρίς τον Κώστα Σλούκα που συνεχίζει θεραπείες θα αντιμετωπίσει η Εθνική την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη το μεσημέρι της Κυριακής (14:00) στο δεύτερο φιλικό.

Η Εθνική Ανδρών αναχώρησε με προορισμό την Κωνσταντινούπολη για το το δεύτερο φιλικό με την Τουρκία. Το δεύτερο -και προτελευταίο- τεστ στο δρόμο για το Προολυμπιακό Τουρνουά στο Τορίνο (4-9/7). Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν την Κυριακή (26/6) στις 14.00 (ΕΡΤ) στο γήπεδο «Αμπντί Ιπεκτσί».

Στην αποστολή βρίσκονται και οι 13 παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Κατσικάρης (Γιάννης Αθηναίου, Γιάννης Μπουρούσης, Νικ Καλάθης, Βασίλης Καββαδάς, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιάννης Αγραβάνης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Γιώργος Μπόγρης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Κώστας Κουφός, Θανάσης Αντετοκούνμπο).

Η ομάδα έκανε μία τελευταία προπόνηση το πρωί στο ΟΑΚΑ, επέστρεψε στο ξενοδοχείο, από όπου το απόγευμα αναχώρησε για το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η Εθνική Ομάδα έχει προγραμματισμένη προπόνηση τη Δευτέρα (27/6) στην Κωνσταντινούπολη, από όπου θα αναχωρήσει για το Βελιγράδι.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τη Σερβία (28/6) στο τρίτο και τελευταίο φιλικό αυτής της μίνι προετοιμασίας, με τον Στράτο Περπέρογλου να ενσωματώνεται στην αποστολή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Θετικό το πρώτο δείγμα για την Εθνική

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports