Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μια βραδιά στο Καλοκαιρινό Χάραμα - Αφιερωμένη εξαιρετικά στους δημοσιογράφους–ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Μια βραδιά στο Καλοκαιρινό Χάραμα - Αφιε...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου

Η αυλόπορτα την περασμένη Παρασκευή το βράδυ άνοιξε για να υποδεχτεί  και τους δημοσιογράφους και ευρύτερα τους ανθρώπους του τύπου, οι οποίοι διασκέδασαν στο Θερινό Χάραμα με παλιούς και νέους καλλιτέχνες.Τα «παιδιά από την Πάτρα»  Χρήστος Παπαδόπουλος και ο Βαγγέλης Δεληκούρας,μαζί με τη Λίζα Ανδρέου, τη Νάντια Μπουλέ, τη Μυρτώ Καμβυσίδη και τους  Κώστα Τζιαγκούλα, Γιάννη Στάθη και Μιχάλη Πουλίδα, υπό τις ξεχωριστές ενορχηστρώσεις του Johnny Ανδριόπουλου, έκαναν μια μουσική βόλτα στο χθες και στο σήμερα, στο ροκ και στο λαϊκό, στο έντεχνο και γενικά στο καλό τραγούδι.

Η βραδιά άνοιξε  με την παρουσίαση των συντελεστών τους φετινού προγράμματος από τον Διονύση Βούλτσο, που έχει τη σκηνοθετική επιμέλεια και τη Μαρία Αλανιάδη, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων.

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος  ή «Σούκας», για μια ακόμα φορά απέδειξε τη δεξιοτεχνία του στα έγχορδα και το γρήγορο παίξιμο στο μπουζούκι,μετατρέποντας το παράλληλα κάποιες φορές με την τεχνική του σε…ηλεκτρική κιθάρα.

Ο Βαγγέλης Δεληκούρας , μαζί με τον Χρήστο Παπαδόπουλο, ξανατραγούδησε γνωστές και αγαπημένες επιτυχίες των Παιδιών από την Πάτρα, όπως «Οι μπύρες», «Συμπόνια», «Όμως εγώ είμαι τρελός», «Έφταιγε η καταγωγή» «Κουφάλες», «Δεν χρωστάω» κ.α.

Χρήστος Παπαδόπουλος:"Το παιδί από την Πάτρα" θυμάται και μιλά στο thebest.gr για τη χρυσή εποχή του συγκροτήματος,ενώ ετοιμάζεται για το Μέγαρο

 

Η Νάντια Μπουλέ ξεδίπλωσε τις φωνητικές της ικανότητες και τη θεατρικότητά της, ενώ η Λίζα Ανδρέου ξαναβγήκε στη σκηνή του Χαράματος αποδίδοντας με τη μεστή φωνή της τραγούδια λαϊκά και έντεχνα που έχουν αγαπηθεί.

Με δυναμική ερμήνευε τα ροκ κομμάτια ο Κώστας Τζιαγκούλας.

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος είχε να τραγουδήσει στην Πάτρα από το 1991 ενώ ο Βαγγέλης Δεληκούρας ανέβηκε ξανά στην πίστα μετά από πολλά χρόνια.

Επίσης φέτος , στη δωδεκαμελή ορχήστρα συμμετέχει τετραμελές brass section που με τον ιδιαίτερο ήχο των πνευστών δημιούργησε ανεπανάληπτα ηχοχρώματα.

Το Θερινό Χάραμα είναι ξεχωριστής αισθητικής, μια γειτονιά με την υπογραφή του Τάσου Τσαϊλάκη, ένας χώρος μοναδικός στην Ελλάδα.

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο

Πληροφορίες - κρατήσεις: 2610.671639 και 2610.672444

facebook: Χάραμα Πάτρας / Xarama Patras

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight