Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το πρωί έσωζε ζωές και το απόγευμα πέθανε…Θλίψη για τον χαμό του Ηλία Κωνσταντακόπουλου

Το πρωί έσωζε ζωές και το απόγευμα πέθαν...

Ήταν εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ

Στο πένθος βυθίστηκαν από χθες το απόγευμα το ΕΚΑΒ και τα Νοσοκομεία Πύργου και Αμαλιάδας, από τον απροσδόκητο χαμό του οδηγού του ΕΚΑΒ  Ηλία Κωνσταντακόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή προδομένος από την καρδιά του σε ηλικία 59 ετών.

Ο άνθρωπος που χθες το πρωί βρισκόταν κανονικά στο πόστο του και έσωζε ζωές, έμελε το απόγευμα να φύγει από τη ζωή και να μεταφερθεί από συναδέλφους του στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας όπου απλώς πιστοποιήθηκε ο θάνατός του.

Ο Ηλίας Κωνσταντακόπουλος καταγόταν από το Μαζαράκι και διέμενε στην Αμαλιάδα. Αρχικά εργαζόταν ως υπάλληλος- τραυματιοφορέας στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας και τα τελευταία χρόνια είχε μεταταγεί σε θέση οδηγού στο ΕΚΑΒ.

 

Χθες το πρωί εργαζόταν κανονικά και το μεσημέρι επέστρεψε στο σπίτι του, όπου και ξάπλωσε γιατί αισθάνθηκε αδιαθεσία. Ξύπνησε κάποια στιγμή κάνοντας εμετούς, η κατάστασή του επιδεινώθηκε, κλήθηκε ασθενοφόρο και οι συνάδελφοί του τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, ωστόσο ήταν πολύ αργά…

Συγκλονισμένοι από τον αδόκητο χαμό του - οι συνάδελφοί του  - μιλούν για τον Ηλία με τα καλύτερα λόγια, αφού ήταν ένας ήρεμος και φιλήσυχος άνθρωπος, ευσυνείδητος επαγγελματίας και με σημαντική προσφορά στο ΕΚΑΒ και στον Τομέα της Ηλείας, με τα πολλά προβλήματα και τις ελλείψεις. Ήταν πάντα παρών, όποτε χρειαζόταν και ήταν λίγες οι φορές που έφευγε με άδεια, αφού ήξερε ότι το προσωπικό ήταν λίγο και οι βάρδιες δεν «έβγαιναν» εύκολα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις λένε ότι έφυγε προδομένος από την καρδιά του, ωστόσο φως στα ακριβή αίτιά του θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία- νεκροτομή που θα διενεργηθεί σήμερα στην Πάτρα.

Ο Ηλίας Κωνσταντακόπουλος ήταν πατέρας δύο ανήλικων αγοριών και μάλιστα ο ένας γιος του, έδωσε φέτος Πανελλαδικές εξετάσεις.

 

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις