Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

BOXER BRAIDS KAI ΒRAIDED HAIRSTYLES: ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ ΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΛΕΞΟΥΔΕΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΔΙΕΘΝΩΣ

BOXER BRAIDS KAI ΒRAIDED HAIRSTYLES: ΑΠΟ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η «γαλλική» κοτσίδα αλλιώς

Ενα είναι το χτένισμα που κάνει αυτή τη στιγμή θραύση παγκοσμίως  από  τα red carpet και τους δρόμους του Χόλιγουντ έως τα κορίτσια της διπλανής πόρτας. Τα λεγόμενα πλεξουδάκια «boxer braids» που καθιερώθηκαν  στα πυγμαχικά ρινγκ  (τα είχε υιοθετήσει και η Χίλαρι Σουάνκ στο δραματικό φιλμ Million Dollar Baby) και σήμερα λανσάρονται στα media ως η τελευταία λέξη της μόδας και η μεγάλη, νέα στυλιστική λατρεία των σταρ. Μεγάλες φαν οι αδελφές Καρντάσιαν-Τζένερ, Κιμ, Κλόε, Κάιλι που εμφανίζονται έτσι συχνά αλλάζοντας χρώματα μαλλιών, αλλά και μοντέλα, τραγουδίστριες, ηθοποιοί και fashion experts.

Mετά από αμέτρητες φωτογραφίες διασημοτήτων με πλεγμένα μαλλιά, το φετινό καλοκαίρι οι νεαρές κοπέλες υποκλίνονται μαζικά στο εν λόγω χτένισμα. Τις βλέπουμε στους δρόμους, τις καφετέριες , στα κλαμπ, στις παραλίες και στα πάρτι με τις δυο χαρακτηριστικές «γαλλικές» κοτσίδες  στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Αυτό το look αποτελεί τη συνέχεια της bohemian πλαινής κοτσίδας που είχε καθιερωθεί ως trend τις περασμένες σαιζόν αλλά σύμφωνα με τους hair stylists το «πλέξιμο» συνεχίζεται και με νέες βερσιόν στο «στεφανάκι» και στα πλαινά κοτσιδάκια στα μακριά μαλλιά. Από τη Ρίτα Ορα, την Κέιτι Πέρι και την Αριάνα Γκράντε ως τα νέα πρότυπα ομορφιάς Κάρλι Κλος και Χέιλι Μπάλντουιν ειδικά η Αμερική δίνει τον τόνο για πολύ-πολύ μπέρδεμα τρίχας. Eίναι το χτένισμα της εποχής-νεανικό, φρέσκο, happy!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View