Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Διάσημοι καλλιτέχνες, υποστηρικτές του Bremain σχολίασαν το Brexit – Ανάμεσα τους, η Τζόαν Ρόουλινγκ και η Ellie Goulding

Διάσημοι καλλιτέχνες, υποστηρικτές του B...

Οι περισσότεροι δηλώνουν σοκαρισμένοι και κάποιοι φοβισμένοι

Άλλοι με χιούμορ, άλλοι πραγματικά σοκαρισμένοι και απογοητευμένοι, οι διάσημοι Βρετανοί της σώουμπιζ που υποστήριξαν την παραμονή της Μεγάλης Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση σχολιάζουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 23ης Ιουνίου 2016 που είναι η έξοδος από την Ευρωπαική οικογένεια, όπως αναφέρει ανάρτηση του σινεφίλ σάιτ flix.gr.

Αμέσως μετά την οριστική επικράτηση του Brexit έναντι του Bremain, με την παγκόσμια ειδησεογραφία να μονοπωλείται από τις εξελίξεις στη Μεγάλη Βρετανία και τα social media να έχουν πάρει φωτιά, ένας ένας οι διάσημοι Βρετανοί καλλιτέχνες και άνθρωποι του θεάματος που είχαν υποστηρίξει την παραμονή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση σχολίασαν την επικράτηση της εξόδου.

Ανάμεσα τους η συγγραφέας του «Χάρι Πότερ» Τζόαν Ρόουλινγκ που αρκέστηκε να γράψει «Αντίο Ηνωμένο Βασίλειο!».

Ο διάσημος τηλεπαρουσιαστής και ηθοποιός Ρίκι Τζερβές στο δικό του σχόλιο έκανε αναφορά και στον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Χιου Λόρι, ο διάσημος «τηλεοπτικός γιατρός» του σήριαλ «House» έκανε «σκεπτική» χιουμοριστική αναφορά στο πόσο θα ακριβύνει η μπύρα ενώ ο επίσης διάσημος τηλεπαρουσιαστής Πιρς Μόργκαν έγραψε στο twitter πως αυτοί που έκαναν τις δημοσκοπήσεις ήσαν άσχετοι, οι του City του Λονδίνου δεν γνώριζαν τίποτα, κανένας δεν γνώριζε το παραμικρό!

Ο εξαιρετικά δημοφιλής στις ΗΠΑ ηθοποιός και τραγουδιστής (έπαιξε και στο φιλμ Into the Woods πλάι στην Μέριλ Στριπ) Τζέιμς Κόρντεν έγραψε πως «δεν μπορώ να καταλάβω και να συλλάβω με το μυαλό μου αυτά που συμβαίνουν στην Βρετανία. Λυπάμαι για τη νεολαία της Βρετανίας και φοβάμαι πως σήμερα απογοητεύτηκε».

Ακόμα η νεαρή τραγουδίστρια Έλι Γκούλντινγκ, ιδιαίτερα γνωστή από το τραγούδι της που ακούστηκε στην ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» έγραψε το εξής: «I truly believe this is one of the most devastating things to happen during my lifetime. I felt a fear I've never felt this morning – Πραγματικά πιστεύω ότι είναι ένα από τα πιο οδυνηρά πράγματα που μου έχουν συμβεί ως τώρα στη ζωή μου. Νιώθω ένα φόβο αυτό το πρωί, που δεν είχα ξανανιώσει».

Επιμέλεια/Μετάφραση για το thebest.gr – Τ. Μαρτάτος

Πηγή – flix.gr

Διαβάστε επίσης:

Πέντε Πατρινοί που ζουν στην Βρετανία μεταφέρουν στο thebest.gr το κλίμα του BREXIT - Σάρλης, Μπρούζος, Κοτοπούλης, Μεσαλά, Παναγοπούλου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight