Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Η θεατρική ομάδα και το μουσικό σύνολο της "Μέριμνας" ετοίμασαν μία ξεχωριστή παράσταση

Πάτρα: Η θεατρική ομάδα και το μουσικό σ...

Τίτλος της «Εγώ είμαι η αγάπη! Εσύ;»

Η θεατρική ομάδα του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου Πάτρας «Η Μέριμνα» σε συνεργασία με το μουσικό σύνολο της «Μέριμνας» ετοίμασαν και θα παρουσιάσουν την θεατρική παράσταση με τίτλο «Εγώ είμαι η αγάπη! Εσύ;», την ερχόμενη Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016, στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο της Πάτρας, στις 21.30 το βράδυ. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο μουσικό έργο βασισμένο σε κείμενο και σκηνοθεσία της συγγραφέως Άννας Δενδρινού.

Ήδη οι σχετικές αφίσες για την εκδήλωση, έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία της Πάτρας. Το εισιτήριο θα είναι χαμηλό και θα έχει συμβολικό χαρακτήρα. Θα κοστίζει 5 ευρώ.

Πρωταγωνιστές της προσπάθειας αυτής, είναι 32 νέοι με Νοητική Υστέρηση, εκπαιδευόμενοι του Κέντρου «Η Μέριμνα» στην περιοχή Γηροκομειού, που σκοπεύουν να συγκινήσουν, να ψυχαγωγήσουν και να μεταδώσουν σε όλους την δύναμη ψυχής, το ταλέντο και την δίψα τους για ζωή.

Η παράσταση όπως προείπαμε, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016 και ώρα 21:3 0μ.μ. στο Αρχαίο Ωδείο στην Πάτρα.

Η τιμή εισιτηρίου ανέρχεται στα 5 ευρώ.

Μπορεί το κοινό να προμηθευτεί εισιτήρια από την Κοινωνική Υπηρεσία του Κέντρου, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας (2610 221946), από τα Βιβλιοπωλεία: Πρωτοπορία στην Γεροκωστοπούλου, Anima Libri και Discover Your Way και στο περίπτερο του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου στο άνω μέρος πλατείας Γεωργίου. Ώρες περιπτέρου: 09:00 π.μ.-14:00 μ.μ. & 18:00 μ.μ.-21:00 μ.μ, έως το Σάββατο 25/6/2016.

Επίσης θα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια και στην είσοδο του Αρχαίου Ωδείου την ημέρα της παράστασης.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: «Εγώ είμαι η αγάπη! Εσύ;»- Θεατρική παράσταση από τη Μέριμνα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture