Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Α. Ριζούλης: Αποτρέπεται η μισθολογική κατάταξη υπαλλήλων Δ.Ε. με ένταξή τους σε χαμηλότερη κατηγορία

Α. Ριζούλης: Αποτρέπεται η μισθολογική κ...

Το Υπουργείο Οικονομικών έκανε δεκτή σχετική τροπολογία

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Ανδρέας Ριζούλης ενημερώνει με ανακοίνωση του, τους υπαλλήλους των ΟΤΑ ότι το Υπουργείο Οικονομικών έκανε δεκτή τροπολογία σύμφωνα με την οποία αποτρέπεται η μισθολογική κατάταξη υπαλλήλων Δ.Ε. (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) με την ένταξη τους σε χαμηλότερη κατηγορία από αυτή που υπηρετούν σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα η τροπολογία που κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου «Κύρωση της Ευρατομ για το σύστημα ιδίων πόρων της Ε.Ε.» ορίζει ότι:

«Υπάλληλοι που διορίστηκαν ή μετατάχθηκαν στη ΔΕ κατηγορία χωρίς απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αλλά με απολυτήριο τίτλο αντίστοιχης ειδικότητας αναγνωρισμένης κατώτερης τεχνικής σχολής ή με τον απαιτούμενο από τις οικείες διατάξεις χρόνο εμπειρίας εξελίσσονται στα μισθολογικά κλιμάκια της Δ.Ε. κατηγορίας».

To θέμα είχε τεθεί στο βουλευτή κ. Ριζούλη από υπαλλήλους του Δήμου Πατρέων, και γνωστοποιήθηκε στα αρμόδια Υπουργεία, κι όπως αναφέρει η ανακοίνωση, δελτίο Τύπου, διευθετήθηκε επιτυχώς, στο πλαίσιο της συνέχειας του κράτους και της δημόσιας διοίκησης.

Επισυνάπτεται και link με την τροπολογία

 

Διαβάστε επίσης:

Αχαΐα: Στη μάχη της καμπάνιας «Γυρίζουμε Σελίδα» τρεις υπουργοί, βουλευτές και κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μίλησαν στην Πάτρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις