Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Πανεπιστημιακού Ραδιοφώνου ξεκινάει από... την Πάτρα

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Πανεπιστημιακού Ραδιοφ...

Με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Ένα από τα πράγματα για τα οποία θα πρέπει να είναι περήφανο το Πανεπιστήμιο της Πάτρας είναι ο … ραδιοφωνικός του σταθμός. Τα τελευταία χρόνια γίνεται μια εξαιρετική προσπάθεια που οδηγεί σε εξίσου εξαιρετικά αποτελέσματα.

Για παράδειγμα από τον Ραδιοφωνικό σταθμό του Πανεπιστημίου της Πάτρας ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την ίδρυση της Ευρωπαϊκής Ημέρας Πανεπιστημιακού Ραδιοφώνου.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:«Η πολιτιστική ομάδα του Ραδιοφωνικού Σταθμού του Πανεπιστημίου μας UP FM, στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να δικτυώσει το πανεπιστημιακό ραδιόφωνο εντός και εκτός Ευρώπης, συνεχίζει σε συστηματικό επίπεδο τις ενέργειές της. Πρόσφατα, ο Ραδιοφωνικός Σταθμός του Πανεπιστημίου μας συμμετείχε στη συνάντηση των Ιταλικών πανεπιστημιακών σταθμών που πραγματοποιήθηκε στη Νάπολη και εξασφάλισε τη συμμετοχή της Ελλάδας στον 24ωρο Παγκόσμιο Μαραθώνιο Πανεπιστημιακών Ραδιοφώνων (4 Νοεμβρίου) καθώς και την εκπροσώπηση της χώρας μας στην πρώτη συνάντηση πανεπιστημιακών ραδιοφώνων, που θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο του Λάχτι της Φινλανδίας (Οκτώβριος 2016). Παράλληλα, και με πρωτοβουλία του Ρ/Σ του Πανεπιστημίου μας, ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την ίδρυση της Ευρωπαϊκής Ημέρας Πανεπιστημιακού Ραδιοφώνου, με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ενώ έγινε για πρώτη φορά ανταλλαγή μουσικού προγράμματος μεταξύ πανεπιστημιακών σταθμών της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας και της Ελλάδας, στα πλαίσια του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Μέρας Μουσικής (21 Ιουνίου)».

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο UP FM εκπέμπει διαδικτυακά (http://upfm.upatras.gr/) αλλά και στα ερτζιανά (συχνότητα 90.4MHz).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις