Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναχαϊκή: Την Κυριακή 10 Ιουλίου οι εκλογές της Ερασιτεχνικής

Παναχαϊκή: Την Κυριακή 10 Ιουλίου οι εκλ...

Αντί για τις 3 Ιουλίου

Tην Κυριακή 10 Ιουλίου, αντί για τις 3 του μήνα θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής. Κι αυτό γιατί τα μέλη του ΔΣ περιμένουν τις δικαστικές εξελίξεις στη Football League, που μπορεί να αλλάξουν την κατάταξη του υποβιβασμού και η Παναχαϊκή να μην πέσει στη Γ’ Εθνική.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως η ΠΓΕ θα αναδείξει νέα διοίκηση, που ενδεχομένως να έχει και την ευθύνη του ποδοσφαιρικού τμήματος στη Γ’ Εθνική.

Να θυμίσουμε ότι εκτός από τον πρόεδρο Νίκο Ράπτη, δεν θα θέσουν υποψηφιότητα οι Π. Αθανασόπουλος, Θ. Κούλης και Θ. Καραθανάσης. Αντίθετα, υποψήφιοι θα είναι οι Δ. Τσαούσογλου, Β. Τσούνας, Ν. Πετράτος, Σ. Μιχόπουλος, Π. Σεμιτέκολος. Ακόμα δεν ξεκαθάρισε την θέση της η Ελένη Πεισμόπουλου η οποία θα ανακοινώσει την απόφασή της εντός των ημερών.

Η τελευταία μέρα για την κατάθεση υποψηφιοτήτων είναι η Τετάρτη 6 Ιουλίου και δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα μέλη που είναι ταμειακώς εντάξει και δικαίωμα να καταθέσουν υποψηφιότητα έχουν και όσοι είναι γραμμένοι στα μητρώα της ΠΓΕ περισσότερο από ένα χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παναχαϊκή: Τίτλοι τέλους για τον Νίκο Ράπτη



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports