Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Εξετάσεις ξανά για τους υποψήφιους οδηγούς

Ηλεία: Εξετάσεις ξανά για τους υποψήφιους οδηγούς

Η τροπολογία του υπουργείου Μεταφορών έδωσε λύση στο πρόβλημα

Με εντατικούς ρυθμούς ξεκίνησαν από χθες το μεσημέρι και πάλι οι εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών στην Ηλεία. Η ταλαιπωρία των υποψηφίων αλλά και των εκπαιδευτών οδηγών, έληξε χάρη στην τροπολογία του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων που ψηφίστηκε από τη Βουλή.

Μια τροπολογία που ουσιαστικά παρατείνει για ένα χρόνο το καθεστώς που γίνονταν έως τα τέλη του 2015 οι εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθηθεί διαφορετική διαδικασία.

Αυτή η λύση που είχε προταθεί από τους εμπλεκόμενους φορείς και αναμενόταν, ελήφθη έστω και με καθυστέρηση βάζοντας τέλος σε ένα πρόβλημα που ταλαιπώρησε αρκετούς όχι μόνο στην Ηλεία αλλά σε όλη τη χώρα και οδήγησε τους ιδιοκτήτες σχολών οδήγησης λίγο πριν βάλουν λουκέτο στις δουλειές τους.

Ο διευθυντής της Διεύθυνσης Μεταφορών Ηλείας Αριστομένης Μανιάτης, τόνισε πως σε κάθε ημέρα εξέτασης θα καλυφθεί ο μέγιστος δυνατός αριθμός εξεταζομένων.

Το καθεστώς των εξετάσεων θα αλλάξει τον Ιούνιο του 2017, όπου ένα μέρος τους χρονικά θα γίνεται εντός του ωραρίου και ένα μέρος τους υπερωριακά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυτική Ελλάδα: «Ξεπαγώνουν» οι εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών – Τι προβλέπει η ρύθμιση που ψηφίστηκε στη Βουλή

 

Πηγή

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις