Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στη Γερμανία για ενημέρωση στις προηγμένες πρακτικές για τη διαχείριση αποβλήτων ο Δήμαρχος Αιγιαλείας

Στη Γερμανία για ενημέρωση στις προηγμέν...

Μαζί του και αντιπροσωπείες άλλων δήμων της Δυτικής Ελλάδας

Στη Γερμανία βρέθηκε ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Θανάσης Παναγόπουλος, ως μέλος ομάδας δημάρχων, εκπροσώπων δήμων και περιφερειών που επισκέπτονται μονάδες επεξεργασίας απορριμμάτων στο κρατίδιο Vorpommern – Rügen στη Βορειοανατολική Γερμανία, στο πλαίσιο ενημέρωσης για προηγμένες πρακτικές για τη διαχείρηση αποβλήτων.

Στην αποστολή, επίσης, συμμετέχουν και ο δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς με τον αντιδήμαρχό του κ. Νίκο Μαγκαφά και ο αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Σπύρος Τραχάνης. Υπογραμμίζεται πως η επίσκεψη οργανώθηκε και υποστηρίχθηκε από την Ελληνογερμανική Συνέλευση (DGV).

Οι συμμετέχοντες από Ελλάδα έφτασαν την Τρίτη στο Βερολίνο αεροπορικώς και ακολούθως με τρένο στην πόλη Kaschow, όπου διαμένουν. Επισκέφθηκαν, μεταξύ άλλων, σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων, μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων κουζίνας-εστιατορίων, μηχανικό σταθμό επεξεργασίας απορριμμάτων και εγκατάσταση κομποστοποίησης.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης προέβλεπε επίσκεψη, μεταξύ άλλων, σε μονάδες παραγωγής ηλεκτρισμού που τροφοδοτούνται από στερεά εναλλακτικά καύσιμα και από καύση τεμαχιδίων ξύλου.

Παράλληλα, στο πρόγραμμα ήταν και ενημέρωση σε οργάνωση διαχείρισης αστικών αποβλήτων σε μια επαρχία με τις ανάλογες δράσεις, όπως και σε διαχείριση χώρου υγειονομικής ταφής, εξερεύνηση και παραγωγή βιοαερίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίγιο: Άνοιξαν αυτοκίνητα στην παραλία Αλυκής3

 

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις