Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα: Έως τις 20 Ιουλίου οι αιτήσεις από τους αθλητικούς συλλόγους για τη χρήση των δημοτικών εγκαταστάσεων

Πάτρα: Έως τις 20 Ιουλίου οι αιτήσεις απ...

Επιστολή του Αντιδημάρχου Παιδείας και Αθλητισμού

Επιστολή με θέμα «Χρήση  των Δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων για προετοιμασία και έδρα από τους ερασιτεχνικούς αθλητικούς συλλόγους για την Αγωνιστική Περίοδο 2016 – 2017», απέστειλε στους άμεσα ενδιαφερόμενους Συλλόγους ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων Ανδρέας Αθανασόπουλος, με την οποία τους καλεί να καταθέσουν το αίτημά τους εγγράφως, από 27 Ιουνίου έως και τις 20 Ιουλίου, στο Τμήμα Άθλησης Πολιτισμού και Νέας Γενιάς.

 

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Αξιότιμοι Κύριοι,

Η  Διοικούσα Επιτροπή Λαδόπουλου Αλεξιώτισσας Ροΐτικων και η Διοικούσα Επιτροπή των ποδοσφαιρικών γηπέδων των Δημοτικών Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Δήμου Πατρέων είναι υπεύθυνες για την Διοίκηση και Διαχείριση τους, όπως προβλέπεται από τις αποφάσεις (618/4-11-2015-ΑΔΑ:72ΤΕΩΞΙ-5ΕΘ και 32/3-2-2016-ΑΔΑ:79Π8ΩΞΙ-5ΔΗ) του Δημοτικού Συμβουλίου.  Σύμφωνα με το άρθρο 65 του Ν. 3852/2010 (Καλλικράτης), μόνο με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου επιτρέπεται η  παραχώρηση για χρήση δημοτικών ακινήτων στο Δημόσιο ή σε Ν.Π.Δ.Δ. καθώς και σε άλλα νομικά πρόσωπα που ασκούν αποκλειστικά και μόνο δραστηριότητα, η οποία είναι κοινωφελής ή προάγει τα τοπικά συμφέροντα.

Λαμβάνοντας υπ όψιν  τα παραπάνω θα πρέπει να καθοριστεί επακριβώς η χρήση και το πρόγραμμα  για τις ομάδες που επιθυμούν να κάνουν χρήση προετοιμασίας (προπονήσεις) και έδρας των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων που ανήκουν στο δυναμικό των Ενώσεων ( ΕΠΣΑ , ΕΣΚΑ-Η , ΣΕΓΑΣ , ΑΕΣΓΔΕ-ΕΓΟ κτλ.) των Δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων ( γήπεδα ποδοσφαίρου ΡΙΟΥ ,ΡΟΙΤΙΚΩΝ , ΖΑΡΟΥΧΛΕΙΚΩΝ, ΜΙΝΤΙΛΟΓΛΙΟΥ , ΒΡΑΧΝΕΙΚΩΝ , ΠΑΡΑΛΙΑΣ , κλειστό γυμναστήριο ΡΟΙΤΙΚΩΝ , κλειστό γυμναστήριο Παν. ΑΛΕΞΙΩΤΙΣΣΑΣ, Αθλητικό Κέντρο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ) και να αποφασιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Έτσι

Άμεσα πρέπει όλα τα  σωματεία που επιθυμούν χρήση των Δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις και έδρα κατά την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017, να απευθυνθούν αποκλειστικά εγγράφως με αίτησή τους συνοδευόμενη αντιγράφου του καταστατικού τους, από 27/6/2016 έως και 20/7/2016 στο Τμήμα Άθλησης Πολιτισμού & Νέας Γενιάς. Όποιο  σωματείο δεν καταθέσει αίτηση δεν θα έχει δικαίωμα χρήσης των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων.  Σας επισυνάπτεται και αντίγραφο αίτησης».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports