Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάντμιντον: "Χάλκινη" η Δεληβοριά της ΝΕΠ στην Σερβία

Μπάντμιντον: "Χάλκινη" η Δεληβ...

Για τους Πατρινούς αθλητές ήταν μια σπουδαία εμπειρία

Επέστρεψε η Ελληνική αποστολή Μπάντμιντον απο το Νovisad της Σερβίας. Την Ελληνική αποστολή απάρτιζαν 36 αθλητές κ 3 προπονητές. Απο τα σωματεία Μπάντμιντον της Πάτρας από την ΝΕΠ και τον Απολλώνιο συμμετείχαν αρκετοί αθλητές.

Συγκεκριμένα πήραν μέρος οι Κτενάς Γιώργος Δεληβοριά Χριστίνα ΝΕΠ και οι Αθανασόπουλος Κωστής, Μαντούκας Θεοδώρος, Σωτηρόπουλος Άκης και Αθανασόπουλος Νίκος Απολλώνιος Πατρών. Προπονητής ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Μπονέλης.

Για τους Πατρινούς αθλητές ήταν μια σπουδαία εμπειρία που την ακολούθησαν πολύ καλά αποτελέσματα. Ο Κτενάς Γιώργος νίκησε 2-1 στον πρώτο αγώνα τον Vit Kulisec απο την Τσεχία με σκορ 22-24,21-10,21-9 κ πέρασε στην 16 όπου αντιμετώπισε τον Σέρβο Mihajlo Tomic.

Στο δεύτερο αγώνα νίκησε πάλι 2-1 με σκορ 21-9,19-21,21-8. Έτσι πέρασε στους 8. Εκεί αντιμετώπισε τον αθλητή από το Πακιστάν Syed Daanilaad όπου έχασε 2-0 με σκορ 21-10, 21-18. Στο διπλό αγωνίστηκε μαζί με τον Αθανασόπουλο Κωστή, οπού στο απλό δεν κατάφερε να συνεχίσει στο σχήμα, και κέρδισαν 2-0 τους Αυστριακούς ενώ έχασαν με 2-0 απο τους Σλοβένους μένοντας στην 8η θέση.

Τέλος με την Δεληβοριά Χριστίνα νίκησαν εύκολα τους Βούλγαρους 2-0 αλλά πάλι οι Σλοβένοι επικράτησαν στην 8αδα με 2-1 κ έτσι πάλι δεν μπήκαμε στα μετάλλια.

Το μετάλλιο ήρθε μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις απο την Δεληβοριά Χριστίνα η οποία μετά απο πολύ καλή εμφάνιση νίκησε όλες τις αθλήτριες στο όμιλο βγαίνοντας πρώτη κ πέρασε στις 16. Εκεί αντιμετώπισε πρώτα την Βουλγάρα Michaela Chepicheva οπού νίκησε εύκολα 2-0 περνώντας στην 8αδα.

Για το μετάλλιο έπαιξε με την Σέρβα Sara Loncar όπου παρότι έχασε το πρώτο σετ με 21-13 βρήκε την δύναμη κ επικράτησε στα αλλά δύο με 21-16, κ 21-17 κ πέρασε στους προημιτελικούς όπου έχασε απο την Ελληνίδα Ματίνα Σωτηρίου με 2-1 Σετ κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Στην κατηγορία κάτω των 15 αγωνίστηκε κ ο Μαντούκας θεόδωρος ο οποίος με 1 νίκη κ 2 ήττες δεν πέρασε τον όμιλο έδειξε όμως οτι μπορεί στο μέλλον να φέρει κ αυτός για την χώρα μας διακρίσεις καθώς αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία κ του χρόνου. Στην Κατηγορία u13 ο Αθανασόπουλος Νίκος δεν κατάφερε κάποια νίκη καθώς είχε πολύ δύσκολη κλήρωση έδωσε όμως τον καλύτερο του εαυτό κερδίζοντας πολλές εμπειρίες απο αυτό το τουρνουά.

Τέλος ο Σωτηρόπουλος Άκης ήταν ο άτυχος του τουρνουά καθώς πήρε σπουδαία νίκη στον όμιλο 2-0 απέναντι στην Βουλγαρία ενώ στην ήττα που είχε έχασε 2-1 , 21-19 στο τρίτο σετ απο τον Ρουμάνο κ ενώ στην τριπλή ισοβαθμία που προέκυψε πέρασε σαν δεύτερος απο τον όμιλο κάποια διαδικασία των διοργανωτών που δεν καταλάβαμε τον άφησε εκτός συνέχειας.

Συνέχεια στην προσπάθεια των αθλητών μας αυτήν την Κυριακή 26/6 όπου αγωνίζονται στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νοτίου ομίλου κάτω των 13 χρονών στον Πύργο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports