Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με μια όμορφη εκδήλωση έληξε η σχολική χρονιά και στο 20ο γυμνάσιο Πάτρας - ΦΩΤΟ

Με μια όμορφη εκδήλωση έληξε η σχολική χ...

Δράσεις, στο πλαίσιο προγραμμάτων και μαθημάτων

Την Τρίτη 21 Ιουνίου 2018 στις 20.30 πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, η τελική εκδήλωση του 20ου Γυμνασίου Πάτρας για τη φετινή σχολική χρονιά.

Ο προαύλιος χώρος του σχολείου μας γέμισε από κοινό όλων των ηλικιών που παρακολούθησε  δείγματα από δράσεις που υλοποιήθηκαν  στο πλαίσιο προγραμμάτων και μαθημάτων στη διάρκεια της φετινής χρονιάς. Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας κ. Αφράτης, η υπεύθυνη Αγωγής Υγείας κα. Θωμοπούλου, η υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κα. Παπαϊωάννου κ.ά

Μέσω της υψηλής ποιότητας των παρουσιάσεων, όπως και της άψογης οργάνωσης της όλης εκδήλωσης, οι μαθητές και εκπαιδευτικοί του 20ου Γυμνασίου κατάφεραν να εντυπωσιάσουν, να προβληματίσουν, να συγκινήσουν. Κυρίως, να αποδείξουν, ότι σε πείσμα των καιρών, το δημόσιο σχολείο μπορεί να αποτελέσει τον ιδανικό χώρο για να ανθίσει η γνώση και το όνειρο.

Η Διεύθυνση ,ο σύλλογος διδασκόντων και οι μαθητές του 20ου Γυμνασίου Πάτρας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όσους στήριξαν την εκδήλωση του σχολείου μας και να ευχηθούν σε όλους τους συμπολίτες μας «καλό καλοκαίρι».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις