Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Δυναμική ανάπτυξη του ιατρικού ομίλου Cosmetic Derma Medicine Medical Group στη Θεσσαλονίκη

Δυναμική ανάπτυξη του ιατρικού ομίλου Co...

..μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει η λειτουργία του νέου υποκαταστήματος

Τη δυναμική είσοδό του στη Βόρεια Ελλάδα, ανακοινώνει ο Ιατρικός Όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group, ο οποίος πρόκειται μέσα στις επόμενες ημέρες να ξεκινήσει τη λειτουργία του νέου του υποκαταστήματος σε κεντρικό σημείο στη Θεσσαλονίκη.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις θα βρίσκονται σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, σε ένα μοντέρνο χώρο υψηλών προδιαγραφών και μοναδικής αισθητικής και θα διαθέτουν ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, σύμφωνα πάντα με τα υψηλά πρότυπα λειτουργίας της κλινικής στην Αθήνα.

Η Cosmetic Derma Medicine και η Advanced Hair Clinics μετά από την επιτυχημένη δράση τους στην Αθήνα, επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στη Βόρεια Ελλάδα μετά από έντονο ενδιαφέρον πελατών εκτός Αττικής και προκειμένου να προσφέρουν με συνέπεια και επαγγελματισμό τις υπηρεσίες τους σε ανθρώπους που δεν έχουν πρόσβαση στην Αθήνα.

Το Cosmetic Derma Medicine Medical Group αποτελείται από την Cosmetic Derma Medicine, την μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη κλινική που διακρίνεται για την εμπειρία και την εξειδίκευσή της στην Κλινική & Αισθητική Δερματολογία και την Πλαστική Χειρουργική και την Advanced Hair Clinics, μια από τις πιο εξειδικευμένες κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών, η οποία πρόσφατα βραβεύτηκε ως η κορυφαία κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στον κόσμο από τον έγκριτο μη κερδοσκοπικό οργανισμό  International Medical Travel Journal (IMTJ). Ο όμιλος δημιουργήθηκε από τη Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της Κλινικής Cosmetic Derma Medicine και από τον Πλαστικό Χειρουργό με εξειδίκευση στη μεταμόσχευση μαλλιών και Επιστημονικό Διευθυντή της κλινικής Advanced Hair Clinics, Δρ Αναστάσιο Βεκρή.

Στο νέο κατάστημα της Θεσσαλονίκης, μέσα σε ένα χώρο που συνδυάζει την πολυτέλεια και την κομψότητα θα μπορείτε να επιλέξτε τη θεραπεία που σας ενδιαφέρει μέσα από ένα ευρύ φάσμα ιατρικών υπηρεσιών, όπως ενέσιμα νήματα, PRP, Laser ανάπλασης, αποτρίχωσης, ευρυαγγειών αλλά και θεραπείες λιπόλυσης και Laser λιποαναρρόφηση που θα εφαρμόζονται από το πλέον εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό.

Στο υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να απευθυνθείτε για κάθε πρόβλημα τριχόπτωσης και να εφαρμόσετε από τη συντηρητική φαρμακευτική αγωγή και την πρωτοποριακή θεραπεία PRP, ως τη μεταμόσχευση μαλλιών με την πιο σύγχρονη μέθοδο FUE που εφαρμόζεται σύμφωνα με τα πρωτόκολλα και την καθοδήγηση του πλαστικού χειρουργού Δρ Αναστάσιου Βεκρή, έναν από τους κορυφαίους ειδικούς παγκοσμίως στη μεταμόσχευση μαλλιών, με μεγάλη εμπειρία στην τεχνική FUE και μέλος της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery).

«Το άνοιγμα ενός νέου καταστήματος και η περαιτέρω βελτίωση της εμπειρίας των πελατών, περιλαμβάνονται στα επενδυτικά πλάνα του ομίλου Cosmetic Derma Medicine Medical Group για το 2016, μένοντας πιστοί στο εταιρικό όραμά μας που δεν είναι άλλο από το να παρέχουμε υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες με συνέπεια, επαγγελματισμό και φροντίδα στις ανάγκες των ασθενών μας», τόνισε ο πλαστικός χειρουργός Δρ Αναστάσιος Βεκρής, Επιστημονικός Διευθυντής και ιδρυτής της κλινικής Advanced Hair Clinics.

Info: Cosmetic Derma Medicine, [email protected],  www.cosmeticdermamedicine.gr

 

Αθήνα

Βεντήρη 5, T.K. 115 28,

Τηλ.: 210 6980451

 

Θεσσαλονίκη

Τσιμισκή 17, T.K. 546 24, 
Τηλ: 2310 224240

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά