Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απόβαση Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα- Αύξηση άνευ προηγουμένου στις αφήξεις

Απόβαση Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα- Αύξ...

Πάνω από 500%

Παρά τα οικονομικά προβλήματα φέτος, έχει σημειωθεί αύξηση άνω του 500% στον αριθμό των Ρώσων τουριστών που επισκέπτονται τη χώρα μας, σύμφωνα με τον Ρωσικό Σύνδεσμο Τουριστικών Πρακτόρων. «Διεξάγουμε έρευνα με την PayPal για την ρωσική ταξιδιωτική επιγραμμική αγορά επί τρία συναπτά έτη», δηλώνει ο Μπόρις Οβτσίνικοφ (Boris Ovchinnikov), εταίρος της DataInsight.

«Και πλέον είμαστε σε θέση να έχουμε μια πολύ ξεκάθαρη εικόνα της αγοράς, όπως έχει διαμορφωθεί αυτά τα χρόνια. Για παράδειγμα, όσοι στο παρελθόν θεωρούσαν πολυτέλεια τα ταξίδια στο εξωτερικό, αλλά κατάφεραν να τα δοκιμάσουν, ακόμα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να συνεχίσουν να κάνουν διακοπές εκτός της χώρας τους. Αυτοί οι άνθρωποι - άνω των 55 ετών, με οικογενειακό εισόδημα κάτω των 50.000 ρουβλίων μηνιαίως, οι οποίοι κατοικούν σε μικρές και μεσαίου μεγέθους πόλεις - έχοντας κατορθώσει παλαιότερα να κάνουν διακοπές στο εξωτερικό, συνεχίζουν να προσπαθούν να βρουν μια ευκαιρία για ένα τέτοιο ταξίδι, τουλάχιστον μία φορά το χρόνο».

«Πιστεύουμε ότι η στροφή προς την επιγραμμική κατανάλωση στην ταξιδιωτική βιομηχανία θα συνεχίσει να αυξάνεται τα επόμενα χρόνια- με τους ανθρώπους/χρήστες να αποζητούν καλύτερες τιμές, εφ' όσον μπορούν να εμπιστευθούν τις εν λόγω υπηρεσίες», δηλώνει ο Βλαντίμιρ Μαλούγκιν (Vladimir Malugin), Επικεφαλής της PayPal Ρωσίας.

«Πέρυσι επεκτείναμε το Πρόγραμμα Προστασίας του Καταναλωτή σε άυλα αγαθά, συμπεριλαμβανομένων των εισιτηρίων και ταξιδιωτικών υπηρεσιών, ειδικά για να είναι πιο ξέγνοιαστοι οι πελάτες μας στον προγραμματισμό των πολυαναμενόμενων διακοπών τους. Τα καλά νέα είναι ότι η PayPal είναι επί του παρόντος παρούσα και διαθέσιμη σε ιστοσελίδες και εφαρμογές των μεγαλύτερων ονομάτων της ταξιδιωτικής βιομηχανίας - από τις διεθνούς φήμης αερογραμμές, έως τις μικρότερες επιχειρήσεις ενοικίασης πολυτελών εξοχικών κατοικιών στα ελληνικά νησιά».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις