Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται στις 30 Ιουνίου στην Ελλάδα η γαλλική κωμωδία "Δύο Σεφ για μία γυναίκα"

Έρχεται στις 30 Ιουνίου στην Ελλάδα η γα...

Με τους Φρανκ Ντιμπός και Ζεράρ Λανβέν

To Γαλλικό σινεμά μοιάζει ιδανικό για τις καλοκαιρινές μας νύχτες στα θερινά σινεμά. Για παράδειγμα πολύ καλά πήγε το φιλμ «Lolo – Οιδιπόδειο αλά γαλλικά» της Ζιλί Ντελπί που προβλήθηκε έως και την περασμένη Κυριακή στο σινέ Κάστρο στο Ρίο. Τώρα θα κάνει πρεμιέρα μία άλλη γαλλική ταινία που είναι κωμωδία και βγήκε στις Γαλλικές αίθουσες στα τέλη του 2015. Τίτλος της «Δύο Σεφ για μία γυναίκα – Pension Complete», σε διανομή της Σπέντζος Φιλμ και είναι πολύ πιθανό να έρθει το φιλμ για προβολή και στην Πάτρα.

Διάρκεια – 82 λεπτά.

Σκηνοθεσία: Φλοράν Εμίλιο Σιρί
Παίζουν οι ηθοποιοί: Φρανκ Ντιμπός, Ζεράρ Λανβέν, Πασκάλ Αμπιγιό, Όντρεϊ Ντάνα.

Σενάριο: Ματ Αλεξάντερ.

Περίληψη:

O Φρανσουά ζει ευτυχισμένος με της γυναίκα του, Σαρλότ στην γαλλική επαρχία. Είναι σεφ και βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του πρώτου του αστεριού Michelin. Καθημερινά εργάζεται με πάθος στο εστιατόριο που ανήκει στην Σαρλότ, κληρονομιά από τον προηγούμενο σύζυγό της που χάθηκε στο τσουνάμι της Ταϊλάνδης το 2004. Μέχρι που μια μέρα ο χαμένος σύζυγος επιστρέφει!

Σύμφωνα με στοιχεία από γαλλικά σάιτ το φιλμ «Pension complete» είναι ριμέικ ενός παλιότερου φιλμ της δεκαετίας του ‘60 με τίτλο «La Cuisine au beurre», σκηνοθεσία - Gilles Grangier που με τη σειρά του είχε βασιστεί στο Ιταλικό φιλμ "Letto a tre piazze" (1960). Οι δύο Γάλλοι ηθοποιοί Franck Dubosc και Gérard Lanvin υποδύονται τους ρόλους που είχαν ερμηνεύσει παλιότερα οι Fernandel και Bourvil. Αξίζει να σημειωθεί πως την ταινία είδαν στη Γαλλία πάνω από 6 εκατομμύρια θεατές!

*Στο μεταξύ η πρεμιέρα της εξωτικής περιπέτειας «Η Βασίλισσα της Ερήμου – Queen of the desert» με την Νικόλ Κίντμαν και τον Tζέιμς Φράνκο που είχε αρχικά προγραμματιστεί από την Σπέντζος Φιλμ και την Seven Films για τις 30 Ιουνίου αναβάλλεται για αργότερα.

*Η ταινία "Δύο Σεφ για μία γυναίκα – Pension Complete" θα βγει στις ελληνικές αίθουσες από την προσεχή πέμπτη 30 Ιουνίου 2016.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Από την προσεχή Πέμπτη στις ελληνικές αίθουσες η «Ημέρα Ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture