Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εκδήλωση της ΚΝΕ για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών

Πάτρα: Εκδήλωση της ΚΝΕ για την παγκόσμι...

Σάββατο 25 Ιουνίου

Οι Τ.Ο Αχαίας της ΚΝΕ καλούν τη νεολαία και το λαό της Πάτρας στην εκδήλωση  που διοργανώνουν στην Πλατεία Γεωργίου το Σάββατο 25/6 στις 18:30 με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών. Θα πραγματοποιηθεί ομιλία-συζήτηση με τη Λούλα Καραντζά, υπεύθυνη του τμήματος κατά των ναρκωτικών της Κ.Ε του ΚΚΕ.
Επίσης το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει αθλητικές δραστηριότητες, συναυλία με νεανικά συγκροτήματα, παιχνίδια ερωτήσεων κ.α.


Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:«Σε μια περίοδο που η ανεργία θερίζει, που αντί για μισθό παίρνουμε ψίχουλα, που το δικαίωμα στη μόρφωση, την Υγεία, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό χτυπιούνται, προβάλλεται στη νεολαία σαν "ελευθερία" η μαστούρα, η φυγή από την πραγματικότητα. Την ίδια στιγμή που σαρώνονται λαϊκά δικαιώματα και κατακτήσεις αιώνων, λένε στους νέους ότι αυτό που καταφέρνουν να... "διασώσουν" είναι το δικαίωμα στην αυτοκαταστροφή.
Δε δεχόμαστε ότι πρέπει να "συνηθίζουμε" στο πρόβλημα των ναρκωτικών σαν κάτι φυσικό, αλλά πρέπει να παλέψουμε ενάντια στις αιτίες που το γεννούν και το συντηρούν. Με τη νεολαία πρωταγωνιστή στον αγώνα και όχι στη φυγή!
Kαλούμε τη νέα γενιά στο δρόμο της ανυπότακτης στάσης ζωής! Οι συναρπαστικές στιγμές και οι αληθινές συγκινήσεις βρίσκονται στην πραγματική ζωή, στο δρόμο του συλλογικού αγώνα για την ανατροπή του συστήματος που στηρίζεται στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Στην πάλη για την κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας, της ζωής με σύγχρονα δικαιώματα, το σοσιαλισμό».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις