Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Διδάκτωρ της ιστορίας, αρχαιολογίας στο Αριστοτέλειο ανακηρύχθηκε ο Πατρινός επιστήμων Γιώργος Σκιαδαρέσης

Διδάκτωρ της ιστορίας, αρχαιολογίας στο ...

Είναι ο πρωτότοκος γιος του Πρωτοπρεσβύτερου π. Νικολάου Σκιαδαρέση

Μεγάλη ήταν η χαρά για την οικογένεια του π. Νικολάου Σκιαδαρέση, προιστάμενου του ιερού ναού του Αγίου Ανδρέου Πατρών καθώς ο πρωτότοκος υιός του Γιώργος Σκιαδαρέσης ανακηρύχθηκε την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016 σε Διδάκτωρ ιστορίας και αρχαιολογίας του τμήματος Φιλοσοφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης. Ο Διδάκτωρ πλέον Γιώργος Σκιαδαρέσης είναι γεννημένος το 1969 και έχει τελειώσει το ιστορικό – αρχαιολογικό τμήμα του Αριστοτελείου. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, η ανακήρυξη του Γεωργίου Σκιαδαρέση σε Διδάκτορα υπήρξε ομόφωνη.

Ο αρχαιολόγος και Διδάκτορας του Α.Π.Θ. Γιώργος Σκιαδαρέσης έχει ασχοληθεί με κάνει επιστημονικές δημοσιεύσεις για θέματα όπως «Τα οθωμανικά μνημεία των Γιαννιτσών», κ.α.

Πριν από περίπου 2 χρόνια είχε λάβει μέρος σε επιστημονική ημερίδα με θέμα "Αρχαιολογία και αειφόρος ανάπτυξη" στη Βέροια. Την ημερίδα είχαν συνδιοργανώσει η ΙΖ' Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και η 11η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων και ο στόχος ήταν να παρουσιαστεί το έργο που επιτελείται στο νομό Ημαθίας στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΣΠΑ 2007-2013 καθώς και τα απαιτούμενα έργα για τη νέα προγραμματική περίοδο συγχρηματοδότησης από τα Διαρθρωτικά Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ενωσης, 2014-2020.

Ο Πατρινός αρχαιολόγος Γεώργιος Σκιαδαρέσης, η αρχιτέκτων Μερόπη Χατζημιχάλη και ο συντηρητής αρχαιοτήτων Κωνσταντίνος Τζίμπουλας, είχαν μιλήσει στην συγκεκριμένη ημερίδα για το κορυφαίο μνημείο της Βέροιας και του Νομού Ημαθίας, την Παλαιά Μητρόπολη, παρουσιάζοντας το έργο της αποκατάσταση της.

*Στη φωτ. είναι ο π. Νικόλαος Σκιαδαρέσης.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από την εορτή της Αγίας Τριάδος στα Ζαρουχλέϊκα Πατρών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις