Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Αρωγός στην κλαδική έκθεση Westia 2017 θα είναι το Επιμελητήριο Ηλείας

Αρωγός στην κλαδική έκθεση Westia 2017 θ...

Έγινε συνάντηση εκπροσώπων της WESTIA – ΣΚΕΑΝΑ και του Προέδρου του Επιμελητηρίου

Αρωγός θα σταθεί στην δεύτερη κλαδική έκθεση, WESTIA 2017, που προγραμματίζεται για το διάστημα 1-3 Απριλίου 2017 στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, στην Πάτρα, δήλωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου νομού Ηλείας Κωνσταντίνος Νικολούτσος, στη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας Γιώργο Κοτοπούλη και εκπροσώπους του συλλόγου.

Σκοπός της έκθεσης είναι η προβολή και προώθηση των προϊόντων της Δυτικής Ελλάδας και η ενδυνάμωση των τοπικών επιχειρήσεων, αγορών, υπηρεσιών και εν γένει ολόκληρης της οικονομίας των περιοχών αυτών, κάτι το οποίο αποτελεί και βασικό στόχο όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Η φωτογραφία που αναρτήθηκε στην σελίδα του ΣΚΕΑΝΑ – Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας στο facebook, είναι από την συνάντηση που έγινε στα γραφεία του Επιμελητηρίου του νομού Ηλείας όπου παρευρέθησαν ο πρόεδρος, ο διευθυντής, ο υπεύθυνος ανάπτυξης του Επιμελητηρίου Ηλείας κ.κ. Νικολούτσος Κωνσταντίνος, Αντωνόπουλος Ιωάννης, Γεράνιος Ιωάννης αντίστοιχα και οι εκπρόσωποι της WESTIA – ΣΚΕΑΝΑ κ.κ. Κοτοπούλης, Στεργίου, Αθανασόπουλος, Παπαδημάκης, Γεωργόπουλος, Πετροπούλου.

Διαβάστε επίσης:

Μείωση του ΦΠΑ στο 8% ζήτησε από τον Αλεξιάδη ο Σύλλογος Εστίασης Αναψυχής Αχαΐας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά