Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Με νέο διαφημιστικό πόστερ ετοιμάζεται για Αρχαίο Ωδείο και Ηρώδειο "Η Ζωή του Γαλιλαίου" του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Με νέο διαφημιστικό πόστερ ετοιμάζεται γ...

Στην αφίσα δεσπόζει και πάλι ο Κώστας Καζάκος

Νέα αφίσα με αφορμή τις καλοκαιρινές παραστάσεις του έργου του Μπρεχτ «Η Ζωή του Γαλιλαίου» σε σκηνοθεσία του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Κώστα Καζάκου, κυκλοφόρησε και στη νέα αφίσα κυριαρχεί και πάλι η επιβλητική φιγούρα του κ. Καζάκου. Το σχετικό πόστερ/banner (φωτ.) ήδη κοσμεί την πρόσοψη του Δημοτικού θεάτρου Απόλλων στην πλατεία Γεωργίου Α’, ενώ banner έχουν τοποθετηθεί και σε άλλα σημεία της πόλης όπως στη Λεωφόρο Δημητρίου Γούναρη.

Η παράσταση «Η Ζωή του Γαλιλαίου» θα παιχθεί στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο στην οδό Γερμανού το διήμερο 4 και 5 Ιουλίου 2016, στις 21.30, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων. Εκ των χορηγών επικοινωνίας της παράστασης είναι και το thebest.gr.

Στο μεταξύ η «Ζωή του Γαλιλαίου» και το ΔΗΠΕΘΕ της Πάτρας έλαβαν και επίσημα, την έγγραφη έγκριση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ) του Υπουργείου Πολιτισμού και η παράσταση θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο στο Ηρώδειο, στις εκτός Φεστιβάλ Αθηνών εκδηλώσεις. Τελικά όπως μας διευκρίνισαν από το Γραφείο Επικοινωνίας και Τύπου του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, η «Ζωή του Γαλιλαίου» θα παιχθεί όχι μία αλλά δύο βραδιές, στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου 2016 και μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας θα είναι και το περιοδικό Αθηνόραμα.

*Για τις παραστάσεις της Πάτρας έχει ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων. Στην προπώληση τα εισιτήρια κοστίζουν 12 και 8 ευρώ ενώ στην πόρτα τις βραδιές των παραστάσεων, τα εισιτήρια θα κοστίζουν 15 και 12 ευρώ τα μειωμένα.

Διατίθενται εισιτήρια στο ταμείο του ΔΗΠΕΘΕ, στην πλατεία Γεωργίου καθώς και στο κατάστημα οπτικών Καραμούζης, στο κάτω μέρος της πλ. Γεωργίου και Μαιζώνος, στο κατάστημα Η Γωνιά του Βιβλίου στην Αγ. Νικολάου, στο βιβλιοπωλείο Ροδόπουλου στην Κορίνθου και Φιλοποίμενος, κ.α.

Επιμέλεια: ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Στις 12 Σεπτεμβρίου 2016 τελικά η "Ζωή του Γαλιλαίου" με Καζάκο στο Ηρώδειο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture