Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΤΣΑΒΑΛΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΜΙΣΗ

ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΤΣΑΒΑΛΑ ΕΚΘΕΤ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ροζάρια, κοράλια κι αστραφτερά μάτια

Eνα λαμπερό corner απέκτησε το κομμωτήριο της γνωστής hair stylist Φωτεινής Τσαβαλά στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου. Η όμορφη και πολύ αγαπητή εξπέρ των μαλλιών, βάλθηκε επιπλέον να στολίσει τις πελάτισσές της, παρουσιάζοντας καλοκαιρινά κοσμήματα της συμπολίτισσας Κατερίνας Καμίση. Διαλέξτε ανάμεσα σε παιχνιδιάρικα «ροζάρια», σε βραχιόλια με αστερίες, μάτια, ψαράκια, ράβδους  και πλεκτούς ρόμβους αλλά και σε μενταγιόν με όστρακα.

Τα νέα κοσμήματα της Κατερίνας Καμίση με τις ημιπολύτιμες πέτρες έχουν κερδίσει το θαυμασμό εντός και εκτός Πατρών. Αστράφτουν με μαύρα πετράδια, τιρκουάζ, μαργαριτάρια, κοράλια σε ύφος φινετσάτου bohemian. Προσέξαμε και κομμάτια σαν περιβραχιόνια  που παραπέμπουν σε φοκλορικά υφαντά. Ετσι, στο κομμωτήριο της Φωτεινής Τσαβαλά μπορείτε να συνδιάσετε το κούρεμα, το χτένισμα, τη βαφή και την περιποίηση των μαλλιών σας με shopping για την  μπιζουτιέρα σας.

Μέσα σε μια τριετία, το διάστημα που  η Φωτεινή Τσαβαλά έκανε ένα νέο, δυναμικό επαγγελματικό ξεκίνημα στην Πάτρα, διακρίθηκε όχι μόνο για την εντυπωσιακή της παρουσία αλλά για την εργατικότητα, τον επαγγελματισμό και τη μεγάλη αγάπη της –όπως η ίδια αναφέρει- για τις γυναίκες. Οι πελάτισσές της είναι το μεγάλο στήριγμά της και την εμπιστεύονται για το ταλέντο και τις προτάσεις της. Τώρα προτείνει στον εκλεπτυσμένο χώρο της και κοσμήματα, ιδανικά για να συμπληρώσουν τα ρούχα της σαιζόν. (Εδώ στο thebestVΙΕW χαιρόμαστε πάντα με τις γυναικείες συνεργασίες)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View