Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα - Οι προβολές στο Σινέ Κάστρο: Συμμορία των μάγων, το τελευταίο τανγκό, φάλτσο σοπράνο, μεσιέ σοκολά και Nice guys

Πάτρα - Οι προβολές στο Σινέ Κάστρο: Συμ...

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ

AΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 23/6 ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 27/6

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:22:00

«Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ 2»

Σκηνοθεσία: Τζον Μ. Τσου
Πρωταγωνιστούν: Τζέσι Άιζενμπεργκ, Γούντι Χάρελσον, Ντέιβ Φράνκο, Λίζι Κάπλαν, Μαρκ Ράφαλο, Ντάνιελ Ράντκλιφ, Μάικλ Κέιν
Κατηγορία: Περιπέτεια
Διάρκεια: 115'

Υπόθεση:
Η μαγική περιπέτεια των «Τεσσάρων Καβαλάρηδων» (Τζέσι Άιζενμπεργκ, Γούντι Χάρελσον, Ντέιβ Φράνκο, Λίζι Κάπλαν) επιστρέφει εξερευνώντας τα όρια της τέχνης των ψευδαισθήσεων, με τους εκπληκτικούς μας μάγους να ταξιδεύουν αυτή τη φορά σε ολόκληρο τον πλανήτη. Έναν χρόνο αφότου κατάφεραν να ξεγελάσουν το FBI κερδίζοντας την αγάπη του κοινού με τα μαγικά τους θεάματα σε στιλ Ρομπέν των Δασών, οι μάγοι βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο για ένα θέαμα που ελπίζουν θα ξεσκεπάσει τις ανήθικες πρακτικές ενός μεγιστάνα της τεχνολογίας. Ο άνδρας πίσω από τα κόλπα τους είναι ο Ουόλτερ Μέιμπρι (Ντάνιελ Ράντκλιφ), ένα παιδί-θαύμα του τεχνολογικού κόσμου που αναγκάζει τους Καβαλάρηδες να σχεδιάσουν την πιο απίθανη ληστεία τους μέχρι τώρα. Η μόνη τους ελπίδα είναι να καταφέρουν ένα τελευταίο, φαινομενικά αδύνατο κόλπο για να καθαρίσουν το όνομά τους και να αποκαλύψουν τον σατανικό εγκέφαλο πίσω από όλα.

AΠΟ ΤΡΙΤΗ 28/6 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 29/6

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:21:30

«ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΤΑΝΓΚΟ»

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΧΟΡΟΥ

«EL CONVERTILLO-ESCUELA DE TANGO»

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6Ε

Αργεντίνικη ταινία, σκηνοθεσία Γκέρμαν Κραλ με τους: Μαρία Νιέβες Ρέγο, Χουάν Κάρλος Κόπες

Η επαγγελματική και ερωτική ιστορία της Μαρία Νιέβες και του Χουάν Κάρλος Κόπες, δυο διάσημων χορευτών του αργεντίνικου τάνγκο, οι οποίοι υπήρξαν ζευγάρι στις πίστες για σχεδόν μισό αιώνα.

AΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 30/6 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 3/7

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:22:00

«FLORENCE:ΦΑΛΤΣΟ ΣΟΠΡΑΝΟ»

Σκηνοθεσία: Στίβεν Φρίαρς
Πρωταγωνιστούν: Μέριλ Στριπ, Χιου Γκραντ, Σάιμον Χέλμπεργκ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Νίνα Αριάντα
Κατηγορία: Βιογραφικό
Διάρκεια: 110'

Υπόθεση:
Η καλύτερη ηθοποιός στον κόσμο υποδύεται τη χειρότερη τραγουδίστρια στον κόσμο. Η τρεις φορές βραβευμένη με Όσκαρ Meryl Streep ενσαρκώνει τη Florence Foster Jenkins, μια τουλάχιστον κακόφωνη, καλτ τραγουδίστρια όπερας που «μεσουράνησε» στη Νέα Υόρκη τις δεκαετίες του ’30 και του ’40. Η κωμική αυτή ταινία βασίζεται σε πραγματική ιστορία, στο πλευρό της πρωταγωνίστριας εμφανίζεται επάξια ο απολαυστικός Hugh Grant (Noting Hill), ενώ τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο μοναδικός Stephen Frears (The Queen).
Η κοσμική Νεοϋορκέζα Florence Foster Jenkins (Meryl Streep) πιστεύει πως είναι το αηδόνι της όπερας ενώ στην πραγματικότητα είναι εντελώς φάλτσα. Ο σύζυγος και μάνατζέρ της St Clair Bayfield (Hugh Grant), ένας Άγγλος αριστοκράτης και ηθοποιός, συντηρεί αυτήν της την ψευδαίσθηση. Όταν η Florence αποφασίζει να δώσει κονσέρτο στο Carnegie Hall το 1944, ο St Clair ξέρει ότι καλείται να αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του.

 

AΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 4/7 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 6/7

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:22:00

«ΜΕΣΙΕ ΣΟΚΟΛΑ»

Σκηνοθεσία: Ροσντί Ζεμ
Πρωταγωνιστούν: Ομάρ Σι, Τζέιμς Τεριέ, Κλοτίλντ Εσμέ, Ολιβιέ Γκουρμέ
Κατηγορία: Δράμα
Διάρκεια: 110'

Υπόθεση:
Ο Σοκολά ήταν ο πρώτος διάσημος μαύρος καλλιτέχνης στη Γαλλία και η σύμπραξή του με τον κλόουν Φουτίτ τούς έκανε ένα ακαταμάχητο δίδυμο που άφησε εποχή, μεταμορφώνοντάς τους σε σταρ και δημοφιλείς θαμώνες στους καλλιτεχνικούς κύκλους της Μπελ Επόκ. Όμως, ο πειρασμός του εύκολου χρήματος, ο τζόγος και ο ρατσισμός της εποχής πληγώνουν βαριά την φιλία των δύο περφόρμερ και τελικά την καριέρα του Σοκολά. Αποκαθιστώντας δύο αδίκως ξεχασμένους πρωτοπόρους της τέχνης στη θέση που τους αξίζει στη συλλογική μνήμη, η ταινία αφηγείται την απίστευτη αληθινή ιστορία του μαύρου καλλιτέχνη που έκανε όλο το Παρίσι να υποκλιθεί μπροστά του.

AΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 7/7 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 10/7

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:22:00

«ΤΗΕ NICE GUYS»

Σκηνοθεσία: Σέιν Μπλακ
Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Γκόσλινγκ, Ράσελ Κρόου, Ματ Μπόουμερ, Κιμ Μπάσιντζερ
Κατηγορία: Κωμική Περιπέτεια
Διάρκεια: 116'

 

Υπόθεση:
Λος Άντζελες, δεκαετία του ’70. Ο άτυχος ντετέκτιβ Χόλαντ Μαρτς (Ράιαν Γκόσλινγκ) και ο μπράβος Τζάκσον Χίλι (Ράσελ Κρόου) πρέπει να συνεργαστούν για να λύσουν την υπόθεση μιας αγνοούμενης κοπέλας, καθώς και μία φαινομενικά ασύνδετη υπόθεση του θανάτου μιας πορν σταρ. Κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους, αποκαλύπτουν μια σοκαριστική συνομωσία που φτάνει στους υψηλότερους κύκλους εξουσίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture