Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται στις 25 Αυγούστου στην Ελλάδα η ταινία «Ομάδα Αυτοκτονίας - Suicide Squad»

Έρχεται στις 25 Αυγούστου στην Ελλάδα η ...

Από την Warner Bros και την DC Comics

Λίγο μετά την έξοδο της στις αίθουσες των Hνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (στις ΗΠΑ κάνει πρεμιέρα στις 5 Αυγούστου 2016) θα δούμε στην Ελλάδα, και στην Πάτρα στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε την πολυαναμενόμενη περιπέτεια «Ομάδα Αυτοκτονίας - Suicide Squad» σε σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Άγιερ.

Το τρέιλερ ήδη προβάλλεται στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, εξάπτοντας το ενδιαφέρον και την περιέργεια των σινεφίλ.

Στο μεταξύ η εταιρεία διανομής της ταινίας, Tanweer μας απέστειλε νέο official poster, νέα character banners, μαζί και το υποτιτλισμένο trailer της ταινίας με τίτλο, Blitz trailer.

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Άγιερ, στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Γουίλ Σμιθ και οι Μάργκοτ Ρόμπι, Τζάρεντ Λέτο (σε μία ερμηνεία κακού που αναμένεται να ξεχωρίσει), Τζάι Κόρτνεϊ, Κάρα Ντελεβίν, Τζόελ Κίναμαν, Άντεγουελ Ακινουόγιε-Αγκμπάτζε, Τζέι Χερνάντεζ, Ίκε Μπάρινχολτζ, Σκοτ Ίστγουντ, Άνταμ Μπιτς, Κάρεν Φουκουχάρα, Βαιόλα Ντέιβις και ο Μπεν Άφλεκ που θα εμφανιστεί και πάλι στο ρόλο του Batman.

Ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Άγιερ («Fury», «End of Watch») θα μας γνωρίσει την «Ομάδα Αυτοκτονίας», με πρωταγωνιστές τον υποψήφιο για Όσκαρ Γουίλ Σμιθ («Ali», «The Pursuit of Happiness»), τον βραβευμένο με Όσκαρ Τζάρεντ Λέτο («Dallas Buyers Club»), την Μάργκοτ Ρόμπι («The Wolf of Wall Street», «Focus»), τον Τζόελ Κίναμαν (Netflix’s «House of Cards») και την υποψήφια για Όσκαρ, Βαιόλα Ντέιβις («The Help», «Doubt»).

Είναι ωραία να είσαι κακός… συγκέντρωσε μια ομάδα με τους πιο επικίνδυνους, φυλακισμένους Σούπερ Κακούς, εξόπλισε τους με τα πιο ισχυρά όπλα στη διάθεση της κυβέρνησης, και στείλε τους σε μια αποστολή να νικήσουν μια αινιγματική, ανυπέρβλητη οντότητα.

Η Αμερικανίδα πράκτορας των Μυστικών Υπηρεσιών, Αμάντα Γουόλερ έχει αποφασίσει πως μόνο μια μυστικά συναρμολογημένη ομάδα από ανόμοια, ελεεινά άτομα, που δεν έχουν τίποτα να χάσουν, είναι αυτό που χρειάζεται. Όμως, όταν θα συνειδητοποιήσουν πως δεν επιλέχθηκαν για να επιτύχουν, αλλά εξαιτίας της εξόφθαλμης ενοχής τους, όταν τελικά θα αποτύχουν, μένει να δούμε πως θα αντιδράσουν. Θα λειτουργήσουν ως η Ομάδα Αυτοκτονίας, έτοιμοι να πεθάνουν προκειμένου να επιτύχουν ή θα αποφασίσουν, να πορευτούν ο καθένας για την πάρτη του;

Στην βασισμένη στους χαρακτήρες της DC Comics, ταινία πρωταγωνιστούν επίσης, ο Τζάι Κόρτνεϊ («Insurgent»), ο Τζέι Χερνάντεζ («Takers»), ο Άντεγουελ Ακινουόγιε-Αγκμπάτζε («Thor: The Dark World»), ο Ίκε Μπάρινχολτζ («Neighbors»), ο Σκοτ Ίστγουντ («Fury»), η Κάρα Ντελεβίν («Paper Towns»), ο Άνταμ Μπιτς («Cowboys & Aliens») και η Κάρεν Φουκουχάρα στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο.

Η «Ομάδα Αυτοκτονίας» («Suicide Squad») ετοιμάζεται να αφήσει το δικό της μοναδικό στίγμα στο κινηματογραφικό σύμπαν της Warner και της DC Comics.

*Οι Worst Heroes Ever θα κάνουν πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 25 Αυγούστου 2016, από την Tanweer, σε 2D και 3D.

Διαβάστε επίσης:

Από την προσεχή Πέμπτη στις ελληνικές αίθουσες η «Ημέρα Ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture