Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η Έλλη Πασπαλά στις 30 Ιουνίου στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η Έλλη Πασπαλά...

Στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο

Η συνθέτις και βιολονίστρια Ευανθία Ρεμπούτσικα και η αισθαντική ερμηνεύτρια Έλλη Πασπαλά έχουν συμπορευτεί καλλιτεχνικά κατά το παρελθόν πολλές φορές και πάντα με επιτυχία. Έχουν δουλέψει παρέα στον δίσκο από την εταιρεία Cantini με τίτλο "Ο Χορός Των Άστρων", όπου τους στίχους είχε υπογράψει η Ελένη Ζιώγα.

Έχουν κάνει επίσης συναυλίες μαζί και με τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο ενώ πριν από μερικά χρόνια η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η Έλλη Πασπαλά είχαν προσκαλέσει το κοινό σε ένα μαγικό χορό, πλημμυρισμένο από υπέροχες μουσικές και μοναδικές ερμηνείες, στο Polis Theater, στην Αθήνα.

Στις 30 Ιουνίου 2016, στις 21.30 το βράδυ, στη σκηνή του Αρχαίου Ρωμαικού Ωδείου της Πάτρας στην οδό Γερμανού, στο πλαίσιο του φετινού Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου θα εμφανιστούν η Ευανθία Ρεμπούτσικα με την Έλλη Πασπαλά σ’ ένα μοναδικό πρόγραμμα.

Περισσότερες πληροφορίες στο δελτίο Τύπου που αναμένεται από το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας. Η Ευανθία Ρεμπούτσικα που υπέγραψε φέτος και την μουσική στην αξιόλογη κινηματογραφική ταινία «Νοτιάς» του Τάσου Μπουλμέτη κατάγεται ως γνωστό από την Κάτω Αχαΐα και μάλιστα ο πατέρας της είχε θερινό κινηματογράφο.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα:Σήμερα το αφιέρωμα στους Μίκη Θεοδωράκη και Ζουλφι Λιβανελι με τη φωνή του Μανώλη Μητσιά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture