Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Πάτρα: Απόψε στην Πλαζ live μουσική εμφάνιση του Λεωνίδα Μπαλάφα και του γκρουπ Ρόδες United

Πάτρα: Απόψε στην Πλαζ live μουσική εμφά...

Μετά τις 21.30

Απόψε Τετάρτη 22/06/2016 μετά τις 21.30 θα εμφανιστούν live στην Πάτρα, στην Πλαζ το γκρουπ Ρόδες United  μαζί με τον τραγουδιστή Λεωνίδα Μπαλάφα στο πλαίσιο του BR3AKWAVE festival.

Πρόκειται για καλλιτέχνες που είναι αγαπημένοι της νεολαίας, με ανατρεπτικό μουσικό ύφος και εναλλακτικό ήχο και παρουσία.

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας έχει γεννηθεί στην Αθήνα και κατάγεται από την Καρδίτσα. Ξεκίνησε τις ζωντανές εμφανίσεις στην μπουάτ Απανεμία στην Πλάκα το 2003 ενώ το 2006, πριν δηλαδή 10 χρόνια συμμετείχε στο μουσικό διαγωνιστικό ριάλιτι Fame Story 4, στο οποίο και ξεχώρισε. Στην ελληνική δισκογραφία έκανε το ντεμπούτο του με το CD single με τίτλο «Ο Λεωνίδας και οι Πότες» το 2007. Ακολούθησαν τα CD “Ταξίδι για να σε βρω” 2009, “Ανοιξιάτικη μέρα” το 2010. Το 2012 κυκλοφορεί από την Antart μια ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία το διπλό CD με τίτλο “Ας ρίχνει και χαλάζι”. Το 2013 έβγαλε το επίσης διπλό CD με τίτλο “Απηλιώτης”, το οποίο περιλαμβάνει τραγούδια σε στίχους και μουσική του ιδίου, με ύφος σμυρναίικου ρεμπέτικου.

Όσο για το συγκρότημα Ρόδες, κινούνται στον χώρο της hip-hop μουσικής αναμεμειγμένης με στοιχεία άλλων ειδών όπως ροκ, dub, electronica και φολκ. Δημιουργήθηκαν το 2002 μετά την αποχώρηση του Νικήτα Κλιντ (Xray) από το γνωστό γκρουπ των Active Member. Το 2005 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ μεγάλης διάρκειας, με τίτλο “Στη γιορτή της φαντασίας”.

Διαβάστε επίσης:

Πάρτι στην Πλαζ διοργανώνει το σωματείο εργατοϋπαλλήλων σε εμπορικές επιχειρήσεις Ν. Αχαΐας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life