Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Υπό "περιορισμό" η φωτια στο Δρέπανο Αχαΐας– Μεγάλη η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Υπό "περιορισμό" η φωτια στο Δ...

Καίει ξερά χόρτα και καλάμια

21:28 Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, για την φωτιά που εκδηλώθηκε πριν περίπου δύο ώρες στο Δρέπανο της Πάτρας, οι άνδρες της Πυροσβεστικής και το πεζοπόρο τμήμα που επιχειρούν, έχουν "πιάσει" την φωτιά περιμετρικά και την έχουν περιορίσει και αυτήν την ώρα δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο.

20:34 Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά στο Δρέπανο Αχαΐας είναι σε εξέλιξη και εκτός από τα 12 συνολικά οχήματα της Πυροσβεστικής και πάνω από 25 άνδρες που επιχειρούν, στη μάχη με τις φλόγες που ευτυχώς δεν απειλούν κάποια κατοικημένη περιοχή, έχει σπεύσει και πεζοπόρο τμήμα 15 ατόμων.

20.02: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα σε χωράφι δίπλα από το εργοστάσιο «Τιτάν», στο Δρέπανο της Πάτρας και καίει καλάμια και χόρτα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά επεκτείνεται σε τρία μέτωπα και επί τόπου βρίσκονται οχτώ οχήματα της Πυροσβεστικής με το ανάλογο προσωπικό για την αντιμετώπισή της.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Συναγερμός σήμανε και πάλι στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πατρών για φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή του Δρεπάνου της Πάτρας, λίγο πριν τις 7.30 το απόγευμα. Η φωτιά καίει ξερά χόρτα και καλάμια σε χωράφι, δίπλα από το εργοστάσιο του «Τιτάνα». Επί τόπου βρίσκεται δύναμη της Πυροσβεστικής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις