Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παρουσία του Μητροπολίτη Πατρών ο εορτασμός του Αγ. Ιωάννου Προδρόμου

Παρουσία του Μητροπολίτη Πατρών ο εορτασ...

Ο Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος και Βαπτιστής είναι ο Πολιούχος της Κάτω Αχαΐας

Λαμπρή αναμένεται η θρησκευτική πανήγυρη για το γενέθλιο του Αγ. Ιωάννου Προδρόμου & Βαπτιστού,  Πολιούχου της Κάτω Αχαΐας. Στον εορτασμό θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ Χρυσόστομος , τόσο κατά την αρχιερατική Θεία Λειτουργία, το πρωί της 24ης Ιουνίου 2016 όσο και κατά τον μεθεόρτιο Εσπερινό μετά της Παρακλήσεως προς τον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο.

Το πρόγραμμα του εορτασμού θα ξεκινήσει την Πέμπτη 23 Ιουνίου στις 18.30 το απόγευμα, με τον εσπερινό μετά αρτοκλασίας όπου θα προεξάρχει ο αρχιμανδρίτης και ιεροκήρυκας Κύριλλος Κωστόπουλος.

Το πρωί της Παρασκευής στην πανηγυρική Θεία λειτουργία θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος ενώ θα παραστεί και στον μεθεόρτιο εσπερινό και παράκληση στον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο, στις 18.30. Θα ακολουθήσει ιερά λιτάνευση στο κέντρο της πόλης της Κάτω Αχαΐας παρουσία αγημάτων από τα τρία σώματα στρατού. Επίσης θα συμμετάσχει η Φιλαρμονική της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου.

Θα ακολουθήσει και 15λεπτο πρόγραμμα παραδοσιακών χορών από μέλη της ομάδας νέων της ενορίας. Το εορταστικό διήμερο θα ολοκληρωθεί με μία λιτή δεξίωση.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από την εορτή της Αγίας Τριάδος στα Ζαρουχλέϊκα Πατρών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις